2777
2789
عنوان

افسردگی

234 بازدید | 14 پست

سلام  خانم های عزیز  الان هشت ماهه از مرگ پسر نوزادم میگذره ولی من هنوز نتونستم بااین موضوع کنار بیام هروز افسرده تر میشم  داغونم  کسی هم درکم نمیکنه  ازترس شوهرو بچه هام نمیتونم بروز بدم چون بهم گیر میدن که افسرده نباش گذشته رو ول کن ولی من نمی تونم همش باخودم صحبت میکنم همش پسرمو صدا میکنم همش بخ خدا میگم محمدمو میخوام دارم دیوونه میشم میشه کمکم‌کنین راهکار بدین شاید بهتر بشم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط خدا صبرت بده عزیزم  ، منم همسرم رو هشت ماه پیش از دست دادم متاسفانه تو غربت نتونستم براش عزاداری درستی بکنم تو شوک بودم بعدم همه توقع دارن یه مدت گذشته آدم اروم بشه اما بدتر شدم دلتنگیم بیشتره ، نبودنش رو تازه دارم بیشتر میفهمم . چقد بده دیگران تا گریه میکنی میگن اروم باش گریه نکن . بخاطر اینکه ازم دورن و اذیت نشن سعی میکنم نشون ندم اما خیلی سخته خیلیییی 

اول پدرم فوت کرد هفت ماهه باردار بودم چون فشارخون داشتم نمیذاشتن براش زیاد عزاداری کنم وگریه وهمشو تو دلم ریختم  بعدکه زایمان کردم اونم نزدیک یه ماه زودتر وچشم انتظاری برای دیدن پسرم وفوتش داغونم کرد بعدشم که اذیت کردنهای شوهرم واطرافیان حسابی من از پا انداخت.

حتی به مرگم راضی شدم  شبها باپسرم حرف میزنم میگم بیا دنبالم تا بیام پیشت تنها نباشی  مثل دیوونه ها باهاش حرف میزنم  حتی دیگه نمی تونم نماز بخونم قران بخونم یا دعا کنم.

حتی به مرگم راضی شدم  شبها باپسرم حرف میزنم میگم بیا دنبالم تا بیام پیشت تنها نباشی  مثل د ...

خدا صبر بده حرفات و غمت باعث شد بغضی داشتم ترکید 

میدونی به جرعت میگم کمی از دردت رو لمس کردم 

ایشالله نوه عزیزتون سالم باشه سایتون بالا سرش باشه