2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چندبار رفتم خونشون ظرف شستم یبار نشستم چه دعوایی درست کرد مادرشوهرم بنظرم یبار کاراشو بکن بعد جندبار انجام نده همیشه هروقت میگه نرو یبار برو چندبار نرو که وظیفت نشه

حتی دلم میخاد از دستش از شوهرم طلاق بگیرم وبرم پی زندگی خودم چون ازش بدم میاد اصلا تو قلبم جا نداره این زن از طرفیم خودشو ساده نشون میده و رو بازی نمیکنه نمیتونم با تندی باهاش حرف بزنم توروخدا ی راهکار بدین بهم

سلام ببخشید شما پسرتون  دیابت داشت نیومد پایین

سلام نوسان داره. یه موقع عادیه یه وقت بالا یه روز پایین! دکتر بیمارستانش که میگفت ممکنه کرونا باشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من دوروز بود خونه مادرشوهرم بودم برای اولین بار مونده بودیم.بنده خدا یه کلام با شوخی گفت خخخخب فردا پرده هارو در بیاریم بشوریمو..... چندتا کار دیگه گفت😆😆😆

گفتم منظورم باشما نیستا اما یاد دخترخالم اوفتادم گفت چطو؟ 

گفتم دخترخالم تعریف میکرد مادرشوهرش از پا افتاده و پیره هرسری اینارو میبینه میگه بیاید فلان کارو کنیم 😝اما دخترخالم میگه وااای کی حوصله کارای اونو داره ماکه میپیچونیمش هرسری. 

یذره هم مدل حرف زدن مادرشوهر دخترخالمو تعریف کردم و خندیدم. 

دیگه مادرشوهرم تو افق محو شد چیزی نگفت🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤭🤭

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
نمی‌دونم چرا انقد با مادر شوهراتون بدین؟؟ بابا حالا بیچاره بری کمکش دنیا آخر میشه ؟ واقعا ک 😐 ای ...

چراازدخترخودش نمیخاد

من خواهرشوهرام میان یه ماه میمونن خونه پدرشون بعدمادرشوهرم مارواصلادعوت نمیکنه خونشون حالاوقتی میخادختراش برن خونه هاشون میگه برنامه چیدم شماکه رفتیدباکمک فلانی که من باشم همه فرشاروبشورم جالب عروس وفقط براکلفتی میخان 

ببین از تجربه میگم به شوهرت نگو که نمیری چون قدرت تجزیه تحلیل مردها تو این جور مواقع صفره.

هر وقت کاری اینجوری مادر شوهرت داره، قبلش از شوهرت سوال کن .. یعنی جمله رو سوالی بپرس.. حتی اگه شوهرت گفت آره... یه چند بار که قبول کردی بری، بعدش کمک مادرشوهر، و هر بار که سوال میکنی، شوهرت می فهمه که تمایلی به رفتن نداری ولی میری که رفع تکلیف بشه. بعد خود شوهرت دیگه میگه که نه نمیخواد 

قهرمان خودت باش
تعصبی هم که هستی موفق باشید 😶🙁

شما گیر آدمش نیوفتادی گیر خونواده مثل خونواده شوهر من می افتادی شعارای بشردوستانه نمیدادی

خوش باش

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel