پیش مادرشوهرم زندگی میکنم بهم گفته ی روز بیا پایین کمک کن خونمو جمع کنم نمیخام برم ک فکرنکنه کلفتشم وهمیشه میتونه بهم بگه برو فلان کارو بکن برام از طرفیم ب شوهرم میگه و شوهرمم رو مادرش حساسه چیکارکنم
نمیدونم چرا اکثرا" توقع دارن عروس واسه مادرشوهرش خدمتکار باشه ولی داماد واسه پدرزنش کارگر نه !
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
چ ارتباطی داش یکی ازت کمک بخواد روشو زمین میندازی 😶اخه چرا انقد مغرورین
تو برو کمک کن کسی جلوتو گرفته؟!
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
اگه مادرشوهرت ادم خوبی هست چه ایرادی داره بهش کمک کنی.فکرکن مادرخودته
اصلل ادم خوبی نیست و خیلی حرافه مخ ادمو میخوره دلم نمیخاد حتی باهاش تو ی خونه باشم کاش میشد بریم از این ساختمون اینکه ب شوهرم میگه و پرش میکنه برام سخته
مادر شوهر هیچ حقی به گردن عروسش نداره چون نه عروس رو بزرگ کرده نه شیرش داده نه ازش مراقبت کرده.
به شدت موافقم با حرفت مادرشوهرم به شوهرم گفته زنت وقتی مریض شدم هیچکاری نکرد واسم درصورتیکه چند بار برادرشوهرم اومد غذا دادم دستش ببره دوتا دختراشم پیشش بودن کاراش میکردن نمک نشناسه انگار وظیفم بوده