2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 54 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چرا اکثرا" توقع دارن عروس واسه مادرشوهرش خدمتکار باشه ولی داماد واسه پدرزنش کارگر نه !

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شیش ماهه و خیلی تاالان از زیر کاراش در رفتم

اینجوریم‌خیلی زشته کهی از زیر کار در ری مگه چیه کمکش بدی.اون وقت اگ‌باهات لج افتاد بگو مادرشوهرم‌اونجوریه و...

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
چ ارتباطی داش یکی ازت کمک بخواد روشو زمین میندازی 😶اخه چرا انقد مغرورین

تو برو کمک کن کسی جلوتو گرفته؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اگه مادرشوهرت ادم خوبی هست چه ایرادی داره بهش کمک کنی.فکرکن مادرخودته

اصلل ادم خوبی نیست و خیلی حرافه مخ ادمو میخوره دلم نمیخاد حتی باهاش تو ی خونه باشم کاش میشد بریم از این ساختمون اینکه ب شوهرم میگه و پرش میکنه برام سخته

نمی‌دونم چرا انقد با مادر شوهراتون بدین؟؟ بابا حالا بیچاره بری کمکش دنیا آخر میشه ؟ واقعا ک 😐 ای ...

از اونجايي كه اونا هم با ما عروس ها بدن 

دختراشون بيان كمكشون 

چرا بهترين چزاشونو ميدن به دختراشون ولي وقتي كلفتي داشته باشن عروساشون يادشون مي افته

مادر شوهر هیچ حقی به گردن عروسش نداره چون نه عروس رو بزرگ کرده نه شیرش داده نه ازش مراقبت کرده.

به شدت موافقم با حرفت مادرشوهرم به شوهرم گفته زنت وقتی مریض شدم هیچکاری نکرد واسم درصورتیکه چند بار برادرشوهرم اومد غذا دادم دستش ببره دوتا دختراشم پیشش بودن کاراش میکردن نمک نشناسه انگار وظیفم بوده

من باشم زنگ میزنم خدمات!

نریا! 

با احترام بگو دستم درد میکنه خودم کار خونمو نمیتونم درست لنجام بدم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴