2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 54 پست
شما گیر آدمش نیوفتادی گیر خونواده مثل خونواده شوهر من می افتادی شعارای بشردوستانه نمیدادی خوش باش

انشالله که بهترین اتفاقا برات میوفته معلوم نیس مادر شوهر ایشون به بدی مادر شوهر شما باشن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای خدا از دست مادرشوهر و شوهر بچه ننه

حرف دل منو زدی.

الآن مادرش یه چند روزه آتیش انداخته هر روز دعوا داریم

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

شیش ماهه و خیلی تاالان از زیر کاراش در رفتم

عزیزم تو هنوز شش ماهه عروسشون شدی این قدر پر توقعن؟؟! واقعا که!

مادرشوهر کیست؟ شخصی که اگر تا آخر عمر کمکش کنی خوشحاله ولی اگر یکبار کار نکنی میگه فلان عروسم هیچوقت هیچکاری نکرد.

دوم اینکه هر چی کمک مادرشوهر کنی از تو خوشحال و راضی میشه اما هیچوقت هیچ کمکی بهت نمیکنه و اگر مریض باشی، در بهترین حالت، احوالتو بعد یه هفته از شوهرت اونم تلفنی میپرسه.

مادر کیست؟ کسیکه اگر یک کار کوچک انجام بدی، صد برابر برات جبران میکنه

البته اگر بی منت برای مادر باشه 

قهرمان خودت باش
مثلا نگو نمیخوام به مادرت کمک کنم.  بجاش بگو مامانت فلان کار رو میخواد انجام بده، بنظرت برم کم ...

فکر کن شوهره هم بگه نه نرو خب میگه برو دیگه 😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

فکر کن شوهره هم بگه نه نرو خب میگه برو دیگه 😂

ریپلای قبلی به استارتر توضیح دادم. چون متوجه نشد در یک جمله خلاصه کردم.

بعد چهار بار که این سوالو بپرسه، شوهرش نمیگه آره.

۴ دفه کمک بده، بعدش خودشوهر میگه نمیخواد بری.

تجربه خودم بود که به اسی گفتم عزیزم.

قهرمان خودت باش
ریپلای قبلی به استارتر توضیح دادم. چون متوجه نشد در یک جمله خلاصه کردم. بعد چهار بار که این سوالو ب ...

کاش این حرفا رو قبل ازدواج یکی یادم میداد. اینقدر ساده بودم الآن حسابم نمیکنن. 

کاش این حرفا رو قبل ازدواج یکی یادم میداد. اینقدر ساده بودم الآن حسابم نمیکنن. 

عزیزم اصلا اینجور نگو. اتفاقا خیلی هم خوبی. این چیزا آموختنیه منم بلد نبودم.. هنوزم خیلی چیزا بلد نیستم تو زندگی. یاد میگیری 

قهرمان خودت باش

والا من که اگه شوهرم بزاره قطع رابطه میکنم هر بار منو ب زور میفرسته خونه ی مادرش اونم یه چیزی بارم میکنه اعصابم و حالمو خراب میکنه تهش مقصر منم از نظر شوهرم 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز