2777
2789

برای این شهید عزیز چله یس برمیداریم تا ایشون هم شرایطازدواج ما رو فراهم کنن شهید علی حاتمی

https://chat.whatsapp.com/K3KMoRuqK7vIVDOAYEx3aP

من یه دختر جنگجو هستم که برای زندگیم میجنگم😍😍دوست داشتم تیکر و انشالله یه روز مامان بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اونروز به شهید ابراهیم هادی زیارت عاشورا نذر کردم گرفت واقعا خیلی نمیشناسمشون 

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

لینک باز نشد نتونستم وارد گروه بشم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
خوش ب سعادتت نمیدونم چرا من نمیتونم حاحت بگیرم    

حاجتم مربوط خانوادم بود دارم نماز شب میخونم اسمتو بگو برات دعا میکنم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
اسمم فهیمه هست خیلی خیلی ممنون از لطفت منم بعضی اوقات نماز شب میخونم شمام اسمتو بگو

زهرا،ممنونم ازت 

2790
2778
2791
2779
2792