2777
2789
عنوان

عمرا دیگه

119 بازدید | 19 پست

اطلاعاتمو دراختیارتون بزارم  تاپیک قبلیم درمورد آی وی اف پرسیدم کسی نیومد اطلاعات بده درصورتی که ۵۰ درصد سایت آی وی اف کردن 

همینه کارتون راه نمیفته ازبس بی خیر هستید من هروقت اطلاعاتی داشتم تاپیکی رو میدیم میرفتم کمک میکردم 

خدایاشکرت

عزیزم اینجا اکثرا بچه ان اطلاعی ندارن

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اینجا اکثرا بچه ان اطلاعی ندارن

خیلی خانمهای باردار و نابارور هستند که تو مراکز ناباروری رفتن و از صفر وصدش رو میدونن سختشونه بیان تایپ کنند بعد خودشون تاپیک میزنند توقع دارن همه کمکشون کنند

خدایاشکرت

اینجا خیلیا مجردن خیلیام آی وی اف نکردن ناراحت نشو شاید هیچکدوم از کسایی که اطلاع دارن تاپیکتو ندیدن ...

چند بار چنین تاپیکی زدم اما نیومدن آخه یکبار نبینن چندبار هم ندیدن همونا میرن تو تاپیکهای مسخره پربازدیدش هم میکنند از بس نظر میدن 

خدایاشکرت

چند بار چنین تاپیکی زدم اما نیومدن آخه یکبار نبینن چندبار هم ندیدن همونه میرن تو تاپیکهای مسخره پربا ...

گلی میدونم هدف سایت کمک به خانومای باردار و مادراییه که نی نی دارن اما خیلی وقته از مسیرش خارج شده ، حجم تاپیکای متفرقه بالاست تاپیکای مربوط به بارداری تو حواشی گم میشن ، خودت با سرچ کردن کسایی رو پیدا کن که آی وی اف کردن و موقعی که سوالی داری برو تاپیکاشون یا تگشون کن سوالتو بپرس . خودتو ناراحت نکن امیدوارم به زودی نی نی بیاد تو بغلت