پریوش۱۴۰۰ مدیر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 9592 عنوان عمرا دیگه | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 19 پست اطلاعاتمو دراختیارتون بزارم تاپیک قبلیم درمورد آی وی اف پرسیدم کسی نیومد اطلاعات بده درصورتی که ۵۰ درصد سایت آی وی اف کردن همینه کارتون راه نمیفته ازبس بی خیر هستید من هروقت اطلاعاتی داشتم تاپیکی رو میدیم میرفتم کمک میکردم خدایاشکرت 1400/06/11 | 23:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 9592 یک تاپیک دارم تو همانجا پرسیدم همان هم کلی خجالت کشیدم کدوم تاپیکه بیام ببینم چه خجالتی لیزر موی زائد ؟ خدایاشکرت
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 9592 یک تاپیک دارم تو همانجا پرسیدم همان هم کلی خجالت کشیدم الان رفتم دیدم حتما دکتر اورولوژی برید مشکلتون کامل حل میشه چون عفونته خدایاشکرت
شیرین_سحر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4363 الان رفتم دیدم حتما دکتر اورولوژی برید مشکلتون کامل حل میشه چون عفونته ممنون عزیزم دوتا دکتر ارولوژی رفته و دارو دادن تاثیری نداشت علائمی که می گه با علائمی که جستجو کردم یکم تفوت داره گفتم دکتر دیگری بریم ج نداد
پریوش۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 9592 ممنون عزیزم دوتا دکتر ارولوژی رفته و دارو دادن تاثیری نداشت علائمی که می گه با علائمی که جستجو کردم ... حتما پیش یه دکتر دیگه برید منم با دکتر زنان خودم که اینقدر معروفه خیلیها هم نتیجه گرفتن نتیجه نگرفتم تصمیم گرفتم برم مرکز ناباروری ان شاءالله جواب بگیرم خدایاشکرت
شیرین_سحر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 4363 حتما پیش یه دکتر دیگه برید منم با دکتر زنان خودم که اینقدر معروفه خیلیها هم نتیجه گرفتن نتیجه ... انشاالله که خدا بهت یه بچه سالم زیبا بده