2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست

اسی تو کپ منی، مال منم 60/5ایناس سوتین اسفنجی سنم 28متاهل چاقم شدم اثر کرد ولی بعدش وقتی لاغر شدم اونا زودتر اب شدن الانم ک باز دارم چاق میشم پایین تنم چاق شده اونام همون اندازه موندن وقتی دراز میکشم صاف صاف ژنتیکی هم هست مال من اخ اخ😔😔

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تو.فکر همینم، بنظرتون ۱۲_۱٠ کیلو اضافه کنم چقد تاثیر داره روی سایز سینه؟

اسی زیاد چاق نشو خوب قدت کوتاهه ی کم قیافتو بدمیکنه تا۵۵بشی بد نیس

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اسی تو کپ منی، مال منم 60/5ایناس سوتین اسفنجی سنم 28متاهل چاقم شدم اثر کرد ولی بعدش وقتی لاغر شدم او ...

اخ خیلی بده😢 بیشترش بخاطر ژنتیکه ولی خب چاق شدنم یکم تاثیر داره، ببخشید عزیزم من مجردم و.نگرانم، همسرتون به روتون نمیاره یا ایراد نمیگیره؟!

اخ خیلی بده😢 بیشترش بخاطر ژنتیکه ولی خب چاق شدنم یکم تاثیر داره، ببخشید عزیزم من مجردم و.نگرانم، هم ...

ن ن اصلن باور کن یاهم نمیخواد دلم بشکنه یا شایدم متوجه نشده  ک باید بزرگ باشه

❤️ Kurd ❤️ سلامتیِ همه قومیت و انسانیت 

من وزنم ۷۳ قدم ۱۷۰

مطمعنی کمرت جزو فابریکا حساب میشه؟وزنت حس میکنم خیلیه اهل کجای؟

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اسی زیاد چاق نشو خوب قدت کوتاهه ی کم قیافتو بدمیکنه تا۵۵بشی بد نیس

اره درحد همون ۵۵ خوبه نمیدونم دیگه باید اضافه کنم ببینم تا چه حد نرماله دیگه نذارم بیشتر شه