کسی خودش یا اطرافیان انجام داده؟ من همش حس میکنم بعدش که سینه رو لمس کنی مثل سینه طبیعی خودمون نرم نیست و یجوری غیرطبیعی و مصنوعیه، اینطور نیست؟ با لمس کردن حس میشه که طبیعی نیست؟!
اسی تو کپ منی، مال منم 60/5ایناس سوتین اسفنجی سنم 28متاهل چاقم شدم اثر کرد ولی بعدش وقتی لاغر شدم اونا زودتر اب شدن الانم ک باز دارم چاق میشم پایین تنم چاق شده اونام همون اندازه موندن وقتی دراز میکشم صاف صاف ژنتیکی هم هست مال من اخ اخ😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی زیاد چاق نشو خوب قدت کوتاهه ی کم قیافتو بدمیکنه تا۵۵بشی بد نیس
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
مطمعنی کمرت جزو فابریکا حساب میشه؟وزنت حس میکنم خیلیه اهل کجای؟
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه