کسی خودش یا اطرافیان انجام داده؟ من همش حس میکنم بعدش که سینه رو لمس کنی مثل سینه طبیعی خودمون نرم نیست و یجوری غیرطبیعی و مصنوعیه، اینطور نیست؟ با لمس کردن حس میشه که طبیعی نیست؟!
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم
خب چیکار کنیم نمیشه که دیگه هیچ بحث اینطوری نداشته باشیم، حالا اگرم بخونن چیز بدی نگفتیم که
شما رو نگفتم عزیزم.. اونایی رو گفتم که از سایز خودشون تعریف میکنن .. البته به من ربطی نداره ولی دیدم که میگم بعدش مردای مریض میرن درخواست دوستی میدن میان تاپیک میزنن که اره فلانی به درخواست داد به خاطر سایز سینم
کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
چی بگم والا فعلا امیدم به اینه که چاق بشم سایز سینه هم تغییر کنه😢
مگه چه سایزی هستن ؟
کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
عزیزم اگه منو میگی خب درخواست بدن وقتی من جوابشونو نمیدم یعنی جواب خوبی بهشون دادم حرف ...
من پست کسی رو ریپلای نکردم