2777
2789
عنوان

پروتز

| مشاهده متن کامل بحث + 2786 بازدید | 185 پست
اها اونجوری که خیلی خطرناکه

دقیقا

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چیکار کنیم نمیشه که دیگه هیچ بحث اینطوری نداشته باشیم، حالا اگرم بخونن چیز بدی نگفتیم که

شما رو نگفتم عزیزم.. اونایی رو گفتم که از سایز خودشون تعریف میکنن .. البته به من ربطی نداره ولی دیدم که میگم بعدش مردای مریض میرن درخواست دوستی میدن میان تاپیک میزنن که اره فلانی به درخواست داد به خاطر سایز سینم 

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
چی بگم والا فعلا امیدم به اینه که چاق بشم سایز سینه هم تغییر کنه😢

مگه چه سایزی هستن ؟

کاربر قدیمی هستم .. اسم کاربریم اسمیه که دخترم برای عروسکش گذاشته .. دختر نازنازی 🥰 توضیح دادن نشانه ی ضعف است! وقتی سعی میکنید مطلبی را به کسی که درکی از ان ندارد بفهمانید ، اتفاقی مثل ریختن پارچ اب در یک لیوان می افتد لیوان از نداشتن گنجایش کافی سر ریز میشود ادم ها هم همینطور .. اگر میخواهید همیشه در ارامش باشید انتظارتان از ادم ها به صفر برسانید نه توضیحی به کسی بدهید نه انتظاری داشته باشید ...
شما رو نگفتم عزیزم.. اونایی رو گفتم که از سایز خودشون تعریف میکنن .. البته به من ربطی نداره ولی دیدم ...

اها چی بگم والا یعنی مرد انقد بیکار و مریضم داریم!!😑

شما رو نگفتم عزیزم.. اونایی رو گفتم که از سایز خودشون تعریف میکنن .. البته به من ربطی نداره ولی دیدم ...

عزیزم اگه منو میگی خب درخواست بدن وقتی من جوابشونو نمیدم یعنی  جواب خوبی بهشون دادم 

حرف نزنیم که مرد هست

نمیدونم بین ۶٠تا۶۵، کلا وقتی دراز میکشم صافه😢 همیشه سوتین اسفنجی میزنم

ازدواج کردی ؟

منم والا بهتر دختر ریزه رو بهتر میگیرن  من سینم بزرگه کمرم باریکه خوشگلم فعلا ادم خوب نیومده ب ...

من خودم از اندامم راضی نیستم😢 حالا دارم رژیم میگیرم چاق شم

عزیزم اگه منو میگی خب درخواست بدن وقتی من جوابشونو نمیدم یعنی  جواب خوبی بهشون دادم  حرف ...

من پست کسی رو ریپلای نکردم