2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رمدسیور  روی درگیری  ریه تأثیر نداره... رمدسیور مستقیما روی خود ویروسای کرونا تأثیر میزاره... 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
بیماری زمینه ای داشتن؟

اگر میخواهید آزاد بخرید و این‌همه هزینه کنید بجاش یه اکتمرا بزنید خیالتون راحت باشه موثره. اکتمرا چون آزاد هست و یه دونه اش نزدیک سه تومن هست پزشک ها نمینویسن مگه اینکه درگیری بالای پنجاه بشه و خطر مرگ باشه و درمان دیگه ای نمونده باشه وگرنه همون اول اکتمرا بزنن خوب میشن

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
مرسی عزیزدلم 

دارو های که موثره اکسیژن  و آمپول های ضد انعقاد هست و دگزامتازون و اکتمرا رمدیسیور خود وزارت بهداشت میگه بی اثره و روی کبد تاثیر بد میزان 

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

مامان من که ریه هاش درگیر شده بود، بهش گفتن 6 تا بزنه ولی مامانم طاقت نیاورد 4 تا که زدن... الهی بمیرم داد میزد موهاشو می‌کشید میگفت دیگه نمیزنم به شدت بدنش درد میکرد و میلرزید، ما هم ترسیدیم 2 تای آخرو نزدیم!  خیلی هواستون باشه 

یاخدا نگوووو

خود پزشک ها میگن بد کرونا اگه رمدیسیور تزریق کردید حتما به متخصص مراجعه کنید و آزمایش خون برای آنزیم کبدی بدید.

نترسون منو😥

چیزیت نمیشه من خودم زدم رمدیسیور آنزیم های کبدیم بالا رفته بود دکتر برنامه ورزشی و رژیم غذایی داد بعلاوه یه قرص یک ماه گفته رعایت کنم مجدد آزمایش بدم.خیلی داروها اثر داره رو کبد مثل دکوتان که دکتر پوست میده من اون رو هم خوردم ترس نداره عادیه