بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
رمدسیور روی درگیری ریه تأثیر نداره... رمدسیور مستقیما روی خود ویروسای کرونا تأثیر میزاره...
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اگر میخواهید آزاد بخرید و اینهمه هزینه کنید بجاش یه اکتمرا بزنید خیالتون راحت باشه موثره. اکتمرا چون آزاد هست و یه دونه اش نزدیک سه تومن هست پزشک ها نمینویسن مگه اینکه درگیری بالای پنجاه بشه و خطر مرگ باشه و درمان دیگه ای نمونده باشه وگرنه همون اول اکتمرا بزنن خوب میشن
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
مامان من که ریه هاش درگیر شده بود، بهش گفتن 6 تا بزنه ولی مامانم طاقت نیاورد 4 تا که زدن... الهی بمیرم داد میزد موهاشو میکشید میگفت دیگه نمیزنم به شدت بدنش درد میکرد و میلرزید، ما هم ترسیدیم 2 تای آخرو نزدیم! خیلی هواستون باشه
چیزیت نمیشه من خودم زدم رمدیسیور آنزیم های کبدیم بالا رفته بود دکتر برنامه ورزشی و رژیم غذایی داد بعلاوه یه قرص یک ماه گفته رعایت کنم مجدد آزمایش بدم.خیلی داروها اثر داره رو کبد مثل دکوتان که دکتر پوست میده من اون رو هم خوردم ترس نداره عادیه
به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹