2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ادم رکی ام میگم هر چی تو دلمه چرا من بایوگد طلاق بگیرم در حالی که بقیه جدا نشدن. و خوشبختن من بدم ...

نه گلم نه بدی نه زشتی.

اصلا این فکرا رو نکن.

ایشالا به زودی به جایی میرسی که حال دلت خوب باشه و خودتو از همه سرتر بدونی عزیزم❤

شاید تقدیر یه چیز بهتری برات نوشته.

طلاق که چیز بدی نیس و بعد طلاقم که دنیا به اخر نمیرسه.

اتفاقا نمونش دختر عموی مامانم طلاق گرفت و تا حدود دو سه سال خیلی بشدت افسرده بود و قرص اعصاب مصرف میکرد ولی بعدش خداروشکر با یکی ازدواج کرد که دهن همه باز مونده بود.

شوهرش خیلی خوشتیپ و خوش اخلاق تازه از خودشم دو سال کوچیکتر بود.

الانم خدارو شکر یه پسر دارن و خیلی هم زندگیشون عالیه خداروشکر.

امیدوارم تو هم به زودی به جایی برسی که دیگه هیچ وقت حسرت چیزیو نخوری گلم❤

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
حسود نباش کائنات هسست هرچی برای دیگران بخای اول ی خودت جذب میشه

زن همسایمون واسه کسی بد نمیخاد

ولی اگ یکی چیزی بخره حسودیش میشه بعضی مواقع هم میره همون رو میخره

اینم جواب داره؟ 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
نمیتونم من شانس ندارم همه با شوهراشونن من بد بختم من طلاق گرفتم

منم مث توعم جدا شدم.همه اطرافیانمم خیلی خوشبختن

اوایل نازاحت بودم و مثل تو حسودیمـمیشد ولی الان واسمـمهم نیس 

منم مث توعم جدا شدم.همه اطرافیانمم خیلی خوشبختن اوایل نازاحت بودم و مثل تو حسودیمـمیشد ولی الان واس ...

دگست دارن همه چیزو ترک کنم اینترنت... اینستا همه چی همه چیی

میدونم اینا از ته دلم نیست اما من از همه کم دارم... شانس ندارم 😭😭😭😭

باز خوبه تو یه بار عروس شدی همه چیو تجربه کردی 

من ۲۶ سالمه هنو ازدواج نکردم تو حسرت همه چی موندم هر کی ازدواج میکنه یا میره خونه خودش غم عالم تو دلم میشینه 

از طرفی تو خونه بابامم سختمه بابام محبت کردن بلد نیس من براش اهمیت ندارم 

پس من از دل پردردم چی بگم

2790
2778
2791
2779
2792