2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین حسادت باعث میشه آدم از درون خورده بشه.به خودت آسیب نزن.وقتی چیزای خوب برای دیگران بخوای حالا نم ...

نمیتونم من شانس ندارم همه با شوهراشونن من بد بختم من طلاق گرفتم

خیلیا رو دیدم تاپیک میزنن و مثلا میگن به فلانی حسودیم میشه که مثلا فلان ماشینو داره کاش منم داشتم.

اون غبطه میخوره.

الانم اومدم بگم فکر میکنی حسودی میکنی این اسمش حسودی نیس غبطه میخوری، دیدم نه واقعا حسودی میکنی😂😂

دیگه جایی برای حرف زدن من باقی نذاشتی😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
 خیلیا رو دیدم تاپیک میزنن و مثلا میگن به فلانی حسودیم میشه که مثلا فلان ماشینو داره کاش منم دا ...

من ادم رکی ام میگم هر چی تو دلمه چرا من بایوگد طلاق بگیرم در حالی که بقیه جدا نشدن. و خوشبختن من بدم من زشتم+؟ 

ایشالله که خدا بهترین هارو بهت میده .به کوری چشم همه .از همه سررتر میشی .الهام صل علی محمد وال محمد

من طلاق گرفتم شوهرم با زن جدیدش خوشبخته مگه من چی خواستم از خدا ها؟؟ 

ببین من اینو میگم مطمئن باش دنیا اوونقدر بزرگه که جا برای پیشرفت همه هست کسی جای کسیو نمی گیره. کار ...

میدونم اینا از ته دلم نیست اما من از همه کم دارم... شانس ندارم 😭😭😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز