2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور خوبه یا نه؟

79 بازدید | 7 پست

من کارشناسی دانشگاه سراسری رشته مهندسی بودم

الان میخوام دوباره برم دانشگاه شهری که هستم رشته ای که میخوام رو نداره مجبورم برم  پیام نور

پیام نور چجوریه شهریش چقدره 

کلاساش چطوره

حس میکنم یه جای کوچیک مثل اموزشگاهه

همشون غیر حضوری؟

منبع امتحاناتش رو بهمون میگن؟ 

واسه رشته زبان چطوره نظرتون

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

پیام نور افتضاااحه عمر خودتو تلف نکن ‌..شهریش از غیرانتفاعی کمتره ...کلاسهاشم هر درسی چند جلسه حضوری داشت قبلا که یه استاد بیسواد میومد سرکلاس با ۶۰_۷۰تا دانشجو 

کتاب هم معرفی میکردن و کل کتاب رو امتحان میگرفتن بدون یه صفحه حذفی 

افتضااااااااح بود 😣😣😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منبع یه کتاب میگن از اونه.خب مطمینا جزو پایین ترین رده های دانشگاه هست و چون سراسری بودین تفاوت و کا ...

ببین من فقط واسه علاقه و سرگرمی میخوام برم ولی اینجا دیدم میگن خیلی سخته و.. واقعا اینجوریه؟ حتی واسه رشته های خوندنی؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
ببین من فقط واسه علاقه و سرگرمی میخوام برم ولی اینجا دیدم میگن خیلی سخته و.. واقعا اینجوریه؟ حتی واس ...

نمیدونم من سراسری هستم ولی یکی و دیدم سطح تدریس و کتابشون در حد دبیرستان بود ولییی امتحان ها رو به شدت سختگیری دارن بدون خوندن نمیشه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
پیام نور افتضاااحه عمر خودتو تلف نکن ‌..شهریش از غیرانتفاعی کمتره ...کلاسهاشم هر درسی چند جلسه حضوری ...

حتی یه رشته آسون؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز