2777
2789
عنوان

مشکل واتساپی

67 بازدید | 12 پست

وقتی کسی رو مسدود میکنیم هم برای ما نشون داده میشه هم طرف 

حالا اگه از مسدودیت خارجش کنیم و باز مسدودش کنیم باز این پیام بهش میره ؟ 😂 بگید توروخدا حیاتیه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی مسدودش کنی فکر نکنم پیام براش بره،فقط دیگه پروفایل و ساعت آنلاینی و... براش نمایش داده نمیشه 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
وقتی مسدودش کنی فکر نکنم پیام براش بره،فقط دیگه پروفایل و ساعت آنلاینی و... براش نمایش داده نمیشه&nb ...

ببین وقتی مسدود میکنیم اون پایبن مینویسه شما این مخاطب را مسدود کردید خب بعد که از مسدودیت درش اوردیم بازم اون پایین مینویسه شما انسداد این مخاطبو لغو کردید میخوام بدونم این پیاما واسه اونم میره؟؟؟

ببین وقتی مسدود میکنیم اون پایبن مینویسه شما این مخاطب را مسدود کردید خب بعد که از مسدودیت درش اوردی ...

وقتی مسدودش میکنی نمیره ولی وقتی از مسدودیت درش میاری رو نمی دونم،فک کنم نره 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
وقتی دوباره بلاکش کردید اگر براتون پیام بفرسته بعد بلاک شدن  یه تیک براش میخوره و میفهمه که بلا ...

اهان ولی مهم نیست بفهمه بلاک شده مهم اینه نفهمه از بلاکی درش اوردم و دوباره بلاکش کردم😂 پیامی رد و بدل نشده