من شبا ساعت ۳ ، ۳ و نیم میخوابم ظهر یک بیدار میشم. دوباره ساعت ۵ اینطورا خوابم میگیره و کل روز انرژی هم ندارم اکثر وقتا دراز کشم. از خودم بدم اومده دیگه. به پاهام انگار وزنه چند کیلویی بستن تو طول روز انرژی ندارم و همش دوس دارم بخوابم. البته اینم بگم که بخاطر کرونا نه بیرون میرم نه زیاد خونه پدر و مادرم میرم. همش خونه ام. بعضی وقتا حس میکنم افسردگی گرفتم انگار. چیکار کنم با این وضع و اوضاعم . دیگه قهوه هم تاثیر نداره. بی انرژیه بی انرژی هستم. ۴۰ روزم هست که کرونا گرفتم و خوب شدم. بعد از کرونام انگار دپرس تر هم شدم انگار خلق و خوم فرق کرد بعد از کرونا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه تغییری بدین....مثلا وررزش...یا مطالعه ...و ... ممکنه اینجوری پیش برین افسردگی بیاد...
تو خونه ورزش میکنم کلاس انلاین دارم. اونم با بدبختی اماده میشم برا ورزش تا لحظه اخر هی با خودم کلنجار میرم که ورزش کنم یا نکنم. بخدا با بدبختی پا میشم اماده میشم برا ورزش