2777
2789
عنوان

خواب زیاد

70 بازدید | 6 پست

من شبا ساعت ۳ ، ۳ و نیم میخوابم ظهر یک بیدار میشم. دوباره ساعت ۵ اینطورا خوابم میگیره و کل روز انرژی هم ندارم اکثر وقتا دراز کشم. از خودم بدم اومده دیگه. به پاهام انگار وزنه چند کیلویی بستن تو طول روز انرژی ندارم و همش دوس دارم بخوابم. البته اینم بگم که بخاطر کرونا نه بیرون میرم نه زیاد خونه پدر و مادرم میرم. همش خونه ام. بعضی وقتا حس میکنم افسردگی گرفتم انگار. چیکار کنم با این وضع و اوضاعم . دیگه قهوه هم تاثیر نداره. بی انرژیه بی انرژی هستم. ۴۰ روزم هست که کرونا گرفتم و خوب شدم. بعد از کرونام انگار دپرس تر هم شدم انگار خلق و خوم فرق کرد بعد از کرونا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه تغییری بدین....مثلا وررزش...یا مطالعه  ...و ...  ممکنه اینجوری پیش برین افسردگی بیاد...

تو خونه ورزش میکنم کلاس انلاین دارم. اونم با بدبختی اماده میشم برا ورزش تا لحظه اخر هی با خودم کلنجار میرم که ورزش کنم یا نکنم. بخدا با بدبختی پا میشم اماده میشم برا ورزش 

چکاپ دادم. همه چیم اوکیه. فقط ویتامین دی زیادی بالا بود ۱۲۰

خب خداروسکر پ زندگیتو و اصلاح کن یکم اوایل سخته مثلا روز برو جایی ک اصلا نتونی بخوابی صبح زود بیدار شی

اصلا کلا خواب روز کسالت اوره

تو خونه ورزش میکنم کلاس انلاین دارم. اونم با بدبختی اماده میشم برا ورزش تا لحظه اخر هی با خودم کلنجا ...

آره همممون اینجوریم....میلم تنبلی داریم...ولی باید حرکت کنیم...وگرنه افسردگی و دپرسی در کمینه ...بخصوص تو این شرایط کرونا

کاربر قدیمیم