2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نمیدونم نظر بقیه رو ولی ما پارسال به اسممون سورن دراومد بعد سه ماه تحویل دادن چون وام ازدواجمونو گذاشته بودیم گفتیم بریم بفروشیمش کوئیک یا ساینا بخریم اما همین که سوارش شدیم پشیمون شدیم صندلیای خشک از یطرفم قیمت بالا فک کنم کارخونه ‌۱۴۰ باشه در صورتی که ما سورن و پارسال ۱۰۰ گرفتیم خلاصه پشیمون شدیم نفروختیم کلا از ماشینای سایپا خوشم نمیاد بجای صدو پنجاه کوییک میتونین پژو مدل پایین بگیرین

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
ممنونم.اخه ماشین دست دو هم دردسرهای خودشو داره.

عزیزم ماشین صفر تا ده سال خرج نداره جز همون فیلتــر و روغن بجای کوییک سال بدین پارس دوسه سال پیش و بگیرین درعوض پارس هم ماشین جادست هم درون شهری ولی کوییک فقط درون شهریه

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀