2789
ما داریم. صندوق عقبش خیلی کوچیکه ها. در حد پراید و اینا نیس. راضی هستیم خوبه اما دلمون پارس میخواست ...

اره از پراید کوچک تره ولی میخواستم ببینم برا سفر در حد دو سه تاچمدون جا داره یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پول پارس داشتم ولی کوییک خریدم زنونه تره و بیشتر دوست داشتم

بله برای خانوما بهتره تا اقایون ولی همونطور که گفتم برای مسافرت اینا مناسب نیست

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
عزیزم ماشین صفر تا ده سال خرج نداره جز همون فیلتــر و روغن بجای کوییک سال بدین پارس دوسه سال پیش و ب ...

همه ماشینا مال جاده ن بستگی به رانندگی و سطح توقع داره من با ام وی ام 110 تنهایی چندین بار سفر رفتم و عالی بوده  در صورتیکه همه میگن ماشین شهره

همه ماشینا مال جاده ن بستگی به رانندگی و سطح توقع داره من با ام وی ام 110 تنهایی چندین بار سفر رفتم ...

خب استهلاکش بالا میره اصلا نمیصرفه بعدش باید خرجش کنی 

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
خب استهلاکش بالا میره اصلا نمیصرفه بعدش باید خرجش کنی 

ببین من خودم کلا مدلم اینطوریه

ماشین صفر میخرم بعد  چهار پنج سال که افتاد تو خرج رد میکنم بره چون واقعا اعصاب مکانیکی اینا رو ندارم این سومین ماشبنمه

کامنت بعدیمو راجع به سفر بخون  به حرف دیگران گوش نده

نه عزیزم حرف دیگران و گوش نمیکنم چیزی که دیدمو دارم میگم

من پدرشوهرم ساینا داشت تقریبا با کوییک تو یه رنجن میدونم چی به چیه دیگه

حالا شما که با ام وی ام ۱۱۰ مسافرت رفتین بهتر دردسر سفرو سروصدا و ناراحتی جا و اینا رو درک کردین دیگه

ببین من خودم کلا مدلم اینطوریه ماشین صفر میخرم بعد  چهار پنج سال که افتاد تو خرج رد میکنم ب ...

هرکس یه نظری داره ولی من ترجیح میدم تا اونجا که پولم میرسه مدل بالا ترین ماشینو بگیرم تا به اسپورت بودنش نگاه کنم⁦👌🏻⁩ خیلی چیزا تو خرید ماشین مهمتر از قیافشه🤷

نه عزیزم حرف دیگران و گوش نمیکنم چیزی که دیدمو دارم میگم من پدرشوهرم ساینا داشت تقریبا با کوییک تو ...

من راضی بودم  در حد پول ام وی ام و نوع ماشینش توقع داشتم و راضی بودم بنز نخریدم که. این ماشینام همه در حد همن