2777
2789
عنوان

ورزش در زمان اقدام باعث سقط نمیشه؟

128 بازدید | 12 پست

سلام دوستان یه سوالی دارم

من پلی کیستیکم و یک سال و نیم حدودا اقدامم

اضافه وزنم دارم ولی قبل از تنبلی تخمدانم داشتم اضافه وزنو

الان شروع کردم به ورزش و میدونم خییلی مفیده 

یک ساعت پیاده روی در روز تقریبا و ورز های دیگ متفرقه

فقط میترسم یه وقت باردار بشم و ندونم باعث سقط بشه خدای نکرده کسی تجربه ای نداره🥺

الان ۶۰ روزه پریود نشدم و بی بی هام منفی

ورزش و پیاده روی خیلی میکنم مامانم همش میترسونتم میگ بیچاره یهو حامله ای بی بی چک نشون نمیده اتفاقی برات میفته

توروخدا دوستان از تجربه هاتون بگین گیج شدم

التماس دعا

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پلی کیستیکم ۱۴ روز تاخیر  داشتم  دیروز آنقدر ورزش کردم زیر شکممو  ماساژ دادم پریود اومد

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
خب یه آزمایش بده ۶۰ روزه پریود نشدی

آخه تا حالا سابقه داشته🙃

چهار پنج بار تا حالا آزمایش دادم دیگ خسته شدم

کسی ک پریودش منظمه و تنبلی نداره عقب میندازه خوشحال میشه

من ۹۹ درصد میدونم حامله نیستم اما چ کنم ک توهم بارداری بد چیزیه😔 اونم برامن ک عاشق بچم

۶تا بی بی چک گذاشتم تا حالا منفی بوده

بعد ۷ ۸ ساعت هاله میندازه ک میگن خط تبخیره و قبل ۱۰ دقیقه ملاکه

به خدا خسته شدم برام دعا کن

شب تاریک و ره باریک و من مست . قدح از دست من افتاد و نشکست. نگه دارنده اش نیکو نگهداشت. وگرنه صد قدح نفتاده بشکست...
آخه تا حالا سابقه داشته🙃 چهار پنج بار تا حالا آزمایش دادم دیگ خسته شدم کسی ک پریودش منظمه و تنبلی ...

ان شا الله به زودی حامله میشی عزیزم🌷

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ورزش ایراد نداره  ولی ورزش خیلی سنگین نکن اصلا یا ورزش هایی که بالا پایین پریدن داره مثل طناب ...

ورزش سنگین ینی در چه حد؟

من امروز از خونمون پیاده رفتم خونه مامانم ک یک ساعت و ربع شد البته خیلی تند رفتم با گوشی پارامتر گذاشتم  ۸ کیلومترشد تقریبا

وقتی اومدم مامانم و خالم و... کلی دعوام کردن شاید حامله باشی منم ترسیدم

کلی خودمو میکشم بزنم ب بیخیالی و بهش فک نکنم بقیه نمیزارن

هی میگن مژه هات جفت شده فلان شدی بیسار شدی

هر دفعه کلی دوق مرگ میشم بعد میبینم با کلی تا خیر پریود میشم😞

ان شا الله به زودی حامله میشی عزیزم🌷

ممنون عزیز

ب نظرت روزی یکساعت پیاده تند خطر ناک الان زیر یک ماه باشم؟

منم پلی کیستیکم ۱۴ روز تاخیر  داشتم  دیروز آنقدر ورزش کردم زیر شکممو  ماساژ دادم پریو ...

چند وقت اقدامی؟

هیییی اینش دیگ خیلی بده😔

کاش حامله نمیشیم لا اقل سر وقت پریود شیم یا لا اقل یک هفته تو  توهم بارداری باشیم نه اینکه هر دفعه این همه بلاتکلیفی و غصه😞😞😞😞😞😞😞😞😞

تند نرو دیگه آروم یا متوسط

آره راست میگی خودمم همین تصمیمو گرفتم

هر وقت پریود شدم بعدش تند میرم

چون دکترم گفت پیاده روی تند فقط خوبه و به تخمدان شک وارد میشه و درمان تنبلی هست به خاطر همون تند رفتم

ولی الان ک دراز میکشم هی زیر دلم نبض میزنه

نمیدونم والا توهم زدم یا چی🤪

چند وقت اقدامی؟ هیییی اینش دیگ خیلی بده😔 کاش حامله نمیشیم لا اقل سر وقت پریود شیم یا لا اقل یک هف ...

یه سال شد در اقدامم. 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
یه سال شد در اقدامم. 

شما هم تنجام بده ورزش و پیاده روی تند مخصوصا اگ اضافه وزن داری

من خالم ۱۷ سال بچه دار نشد دیگ همه دکترا ازش نا امید شده بودن مشکلش هم تنبلی شدید بود و همیشه چاق بود۱۱۰ کیلو بود باورش نمیشد با لاغر شدن جواب بگیره شیش ماه ی بار پریود میشد ب زوور تا اینک رفت ی دکتر گفت من امضا میدم اگ شدی ۶۰ کیلو و باردار نشدی من مدرکمو پاره میکنم!

(آزمایش ذخیره تمخدان و اسپرم و عکس رنگی و....همه چیش سالم بود همین مشکلو داشت) هیچی اونم اراده کرد تردمیلم گرفت سر ۸۵ کیلو بعد۱۷ سال تو ۳۶ سالگی فک کنم باردار شد دیگ ب ۶۰ کیلو نرسید!

۴سال بعدشم دوباره  بچه دار شد الان بچه هاش بزرگن دیگ