2777
2789
عنوان

خانوماااااااااااا کمکککککک

145 بازدید | 14 پست

شایدیکم طولانی بشه 

ولی به تجربتون نیاز دارم

من خواهرم ۳ هفته ای میشه کرونا گرفته بود

اوایلش نمیدونست و اومد پیش ما

ماهم  کم کم شروع شد 

تا دیروز . رفتیم دکتر تست دادیم

دکتر گفت ازمایش اینو نشون میده که شما گرفتین و تموم شده.از دیروز اون یکی خواهرم که علایم نداشت هم زمان با ما.علایمش شروع شده

ممکنه مال ماهم تازه شروع شده دوباره؟

توروخدا کمکم کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد سه هفته دیگه مال شما تمام شده دوران نقاهت تون هست 

و چون تو بودنتون هست و ضعیف شده احتمال اینکه باز شدید بشه کم هست 

اما خواهر دومیتون بله تازه شروع شده 

معمولا دکترا میگن سه تا هفت روز اول، ویروس زور خودشو میزنه ولی بعد بمرور علایم کمتر میشه

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
بعد سه هفته دیگه مال شما تمام شده دوران نقاهت تون هست  و چون تو بودنتون هست و ضعیف شده احتمال ...

من یکم انگاری التهاب معده دارم بعد نقاهت این اتفاق میفته؟؟؟

من یکم انگاری التهاب معده دارم بعد نقاهت این اتفاق میفته؟؟؟

منظورتون حالت دل‌پیچه هست؟

اگر آره که بله این عوارضشه 

با اینکه برای شما تمام شده اما هنوز باید برای بیرون رفتن حتما رعایت کنید و اینم بگم هنوووزناقل هستید مراقب باشید اطرافیان رو بیمار نکنید 

سیستم ایمنی خانواده رو بالا ببر تا زودتر خوب بشید 

خدمت قرص جوشان ویتامین سی ، جعفری  لیمو تازه استفاده کنید 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
نه حالت نفخ .

نفخ رو اطلاع ندارم عزیز 

اما می‌دونم کرونای دلتا بیشتر رو معده اثر داره تا ریه ها

اخه همزمان پیش هم بودیم

عزیزم به جز زمان بستگی به حساسیت سیستم ایمنی بدن افراد هم داره ما خودمون گرفتیم چند نفر تو خونمون اصلا نگرفتن . به نظر من که اول خواهرتون گرفته بعد شما از اون بعد این یکی خواهرتون از شما 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚