2777
2789
عنوان

بچه ها من رشتمو دوست ندارم 😔

793 بازدید | 51 پست

من پذیرش دندانپزشکی گرفتم 

به چند دلیل الان حالم خوب نیست 😓

اول از همه اینکه پزشکی دوست داشتم ولی میدونم که سختی و مسئولیت خیلی زیادی داره و یه جورایی مجبوری زندگیت رو وقفش کنی 

دوم اینکه ما قراره هزینه زیادی بکنیم و الان میگن اشباع شده و کار و درامد خوبی نداره 

راستش من راه برگشتی ندارم بچه ها 

همه ی کارام انجام شده 

فقط خواستم بیام اینجا که شاید بتونم یکم انرژی مثبت بگیرم. شما یکم باهام حرف بزنین شاید یکم امید پیدا کردم 

ازتون خواهش میکنم فقط حرفای خوب بزنین ❤

منجی در آینه است ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه که عزیزم من برعکس تعداد زیادی دانشجوی پزشکی دیدم که میخواستن دندون بخونن

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

کی گفته اشباعه؟واقعا میگم دندون پزشکی که من پیشش رفتم پول پارو میکنه

بعدم اینهمه ادم که دندوناشون خرابه 

تو اگه دندون پزشکی باشی که ارزون بگیری هم کارت توپه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عجیبه واقعا عجیبه  یکی اینقدر خودشو میکشه تا دندون پزشکی قبول شه نمیشه بعد یکی نمیخواد میشه 😐 ...

نمیخونید پیامشو؟

قبول نشده تو کنکور ایران بلکه پذیرش گرفته از ی کشور خارجی با پول بره درس بخونه. میدونید فرقش چقدره؟

خانم آقای دکتر