2821
2789
عنوان

حرف گوش دادن

162 بازدید | 12 پست

خانوما من از دوست پسرم دو ماهه جدا شدم خیلی تلاش کردم ولی برنگشت . امروز یه خانومه بهم گفت تو باید تموم حرفاشو گوش میکردی مثلا میگفت موهاتو مشکی کن میکردی ، یا میگفت مامانم تو هر کاری با بابام مشورت میکنه ینی خوشش میاد از مشورت تو هم باید این کارو میکرد ، لباساتو طبق سلیقه اون میپوشیدی تا رابطتون موندگار شه خیلی عذاب وجدان گرفتم به نطرتون این کار درست بد که باید گوش میدادم به همه حرفاش؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیوونه ای مگه؟؟؟ کلا بشی یه ادم دیگه عقل خودت چی میگه؟؟ بیخیال بابا برای خودت ارزش قایل باش لطفا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
دیوونه ای مگه؟؟؟ کلا بشی یه ادم دیگه عقل خودت چی میگه؟؟ بیخیال بابا برای خودت ارزش قایل باش لطفا

منم همینو میگفتم تو دوران دوستی الان یه خانومه اینارو بهم گفت خیلی تعجب کردم و حالم بد شد گفت من چند تا کتاب خوندم اتفافا دخترا میرن زیر زبون پسرارو میکشن تا ببینن چی خوششون میاد اون کارو بکنن تا وقتی که طرف عاشق شه.چون دوست پسرم بهم میگفت اصلا حرف گوش کن نیستی ن فقط ظاهری کلا اخلاقی هم منظورش بود . بعد خانومه هم گفت پسرا از دخترای حرف گوش کن خوشش میاد خیلی حالم بد شد

رفتنی بهونشو پیدامیکنه موندنی دلیلشو

راستش من رفتم اینقدر رفتم اخرش برنگشت منم با اخلاق اون مشکل داشتم خیلی ایراد میگرفت ازم ولی بعدا دیدم مثل اون پیدا نمیشه اخه خیلی ویژگی های خوب داشت به نظرتون میتونم دوباره پسری مثل اون با قانون جذب جدب کنم؟ اخه حس میکنم همه پسرا بدن بیرون میرم حالم خیلی بد میشه 

منم همینو میگفتم تو دوران دوستی الان یه خانومه اینارو بهم گفت خیلی تعجب کردم و حالم بد شد گفت من چند ...

بیخیال پسره شو مگه یه روز دو روزه خودت بعدا خسته میشی . انشالله یه ادم خوب سر راهت قرار میگیره 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
راستش من رفتم اینقدر رفتم اخرش برنگشت منم با اخلاق اون مشکل داشتم خیلی ایراد میگرفت ازم ولی بعدا دید ...

تا وقتی فک کنی اون بهترینه مث اون پیدا نمیشه نمیتونی ب ادمای درست نزدیک شی اون اگ بهترین بود ک ولت نمیکرد

کسی ک میدونس من وحشتناک وابستم میدونست من بیماری اعصاب دارم کسی ک فرشته بود واس من بهترین ادم دنیا بود ۶  ماه پیش گذاش رف بی دلیل میدونم جام پرشده میدونم خوشحاله میدونم کلی چرت پرت پشتم گفتم همه اینارو میدونم حتی دلم واسش تنگ میشه مث احمقا هر دقیقه یچیزی منو یادش میندازه ولی همچنان میدونم اون بهترین نیس تگ بود ولم نمیکرد 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
تا وقتی فک کنی اون بهترینه مث اون پیدا نمیشه نمیتونی ب ادمای درست نزدیک شی اون اگ بهترین بود ک ولت ن ...

اخه روانشناسا هم میگن وقتی کسی دوستم داشته باشه اینقدر بزاری بری بعد برگردی یه جا میبره منم این کار باعث شد انگار از چشش بیوفتم هر کاری هم کردم برنگشت نمیگم رفتنام بی دلیل بود ن دلیل داشت ولی کاش اول سعی میکردم با حرف زدن حلش کنمم

اخه روانشناسا هم میگن وقتی کسی دوستم داشته باشه اینقدر بزاری بری بعد برگردی یه جا میبره منم این کار ...

ن اونم هی میرف میومد من دوسش داشتم هیچوق ازش نبریدم روانشناسا کلی از اینچیزا میگن من هیچوق نبریدم

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺