2777
2789
عنوان

فامیل مضخرف

38 بازدید | 7 پست

یکی از فامیل خانم که قبلا خونمون می اومدن مثلا شوهزم با حالت سوم شخص خطاب میکرد یعنی شما الان خودمونی شده مثلا دیشب وسایلی خونشون داشتم شوهزم رفت گرفت بعد اونا هم اومدن باهاش مثلا شب نشینی. شوهرم رفته بود دوش بگیره بعد میگه دوش بگیره میاد انگار شوهر اونه یا یه چیزی بود یهو به شوهزم گفت جات خالی بود... الان من چی بگم این یهویی ادبیاتش چرا انقد تغییر کرد.من نمیدونم چطوری حد حدودش بهش بفهمونم

خیلی نرماله که ادما بعد از یه مدت راحت صحبت کنن با هم

موضوع خاصی نیست واقعا

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

مجرده؟ جوونه؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفت امدتو کم کن سر سنگین باش میفهمه دیگه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

در کل عزیزم این رو از من به عنوان یه خواهر کوچکتر به یاد داشته باشید که رودربایستی داشتن با فامیل جماعت چیزی جز ضرر نداره خصوصاً وقتی پای زندگی خصوصی و خانوادگیتون وسطه...خیلی رک و روراست اما مودبانه و با لحن قاطع اما دوستانه بهش بگید فلانی جان من دوست ندارم شوهرم رو با ضمیر مفرد خطاب کنی و مخلص کلام اینکه دوست ندارم بیش از حد متعارف باهاش گرم بگیری و صمیمی بشی لطفا زین پس مراعات کن تا احترام فیمابینمون از بین نره...اگر منطقی باشه که خودش رو جمع و جور میکنه و ناراحت هم نمیشه اما اگر غیرمنطقی باشه یا کرم بخواد بریزه احتمالا ناراحت میشه که خب فدای سرتون...فوقش قطع معاشرت میکنه که خب چه بهتر...مگه نون و آبتون رو میده که نگران ناراحت شدن سرکار علیه باشید؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............