2777
2789

سلام وای از دیشب اتیش گرفتم فهمیدم خواهرم خود ارضایی میکنه😭😭😭😭😭 وقتی بهش گفتم کلی گریه کرد گفت میخواد ترک کنه  سعی کرده ولی نتونسته😭💔 میخواد ترک کنه شما چه راهی بهش پیشنهاد میدید؟

تنها نمونه 

تو سایتای بد نره😐

پیشش حرف مثبت۱۸ نزنید

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو روبیکا یه کانال هست عضو شو کمکت میکنه .اسمش مذهبی ترک گناهه .مسعولش آقا شاهین نادری هستن. خیلی هارو کمک کرد .

بع خواهرت کمک کن نزار هیچ وقت بیکار وتنها بمونه .نماز زیاد بخونه .وبه لیست ترک گناه براش درست کن

خواهر من وسواس فکری داره ممکنه از اون باشه؟

نمیدونم میخوای زنگ بزن مشاوره بگیر

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
 خواهر من وسواس فکری داره ممکنه از اون باشه؟

اره عزیزم تاثیر داره، وقتی وسواس فکری فشار میاره،به یک طریقی میخواد از اون فشار راحت بشه و میره سمتش، این یکی از دلایل موثر میتونه باشه

تسبیحت کو📿یه صلوات مهمونم کن بیکار نمون   👈حاجتی کوچک از خدای بزرگ دارم..برا حاجت روا شدنم صلوات میفرستید☺🌹صلوات فرستادید بگید منم براتون بفرستم.🍀
دفترشو بهم نشون داد خیلی درست کرده ولی نتونسته شکست میخورده

این کاملا عادیه .افراد زیادی دیدم که شکست خوردن. اما بعد چند بار موفق شدن .اصلا افکارشونم درست شده .فقط خیلی سخته به نظر باید یه مدتی تحت کنترل خودت باشه که فاصله بگیره. ببرش بیرون باهاش حرف بزن .یه چله ترک گناه ۴۰ روزه براش بنویس هرروز که پاکه تیک بزنه .البته نماز خیلی کمک میکنه .اگه وارد اون کانال بشید ویس هارو خواهرتون گوش کنن تنهایی شاید خودش تصمیم به ترک بگیره .

چند سالشه؟

اره عزیزم تاثیر داره، وقتی وسواس فکری فشار میاره،به یک طریقی میخواد از اون فشار راحت بشه و میره سمتش ...

چیکار کنم خوبه هرموقع وسواس فشار اورد سرگرمش کنم مثل اهنگ بزارم و دیوونه بازی در بیاریم