2777
2789
عنوان

برای ترک خود ارضایی باید چیکار کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 37144 بازدید | 36 پست
لازم نیست ادویه رو کامل حذف کنی، فقط فلفل رو حذف کن که گرمی هست

کلا خواهرم طمع چیزای تندو نمیتونه تحمل کنه مثلا اصلا ادویه این نودل هارو میریزه دور نمیتونه حتی تو دهنش نگه داره

غذا چی غذا بدون ادویه چی براش بپزم

عداهای معمولیتون بخورین ولی میگم ادویه جات غذاهارو تا جایی که امکان داره کم کن وهمیشه دوغ و ماست کنار غذاها بهش بده خیار و چیزای سرد دیگه. رژیم عذایی خیلی مهمه

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولادالحسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو نباید تو مسائل جنسی خواهرت دخالت کنی . اینطوری خجالت زدش میکنی و بهش شوک وارد می‌کنی احساس شرمشو بیشتر می‌کنی. خودارضایی یه عمل طبیعیه ولی گناه که متاسفانه اکثر نوجوان ها با رسیدن به اوج شهوت گرفتارش میشن و ترکشم کار اسونی نیست .من خودم بچه هام نوجوانن نمیرم اتاقاشون زشته ینی چی آخه فقط اون نیست که خودارضایی می‌کنه همه الان گرفتارشن 

عزیزم تو نباید تو مسائل جنسی خواهرت دخالت کنی . اینطوری خجالت زدش میکنی و بهش شوک وارد می‌کنی احساس ...

ایشون خودش انجام میده نه خواهرش اینارم میگ چون روش نمیشه،ولی با دفاع شما فکرکنم با وجود بچه شماهم داری انجامش میدی