2777
2789

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید شوهرم بدون اینکه از من بپرسه حستب مشترک باز کرده و پولایی که تو چند ماه اخیر کار کردم رو واسش نقشه میکشه و خرج میکنه  با اینکه من بهش میگم این پول منه و تو حق نداری خرج کنی میگه منو تو نداریم زندگی مشترک همینه لطفا بگید کار درست چیه ؟

شما هم پولای اونو برای خودتون طلا بخرید حساب مشترکه دیگه بگین منو تو نداریم

❤برای شادی روح پدرم صلوات ❤سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست هزار شاکی خودش داره خودش گیره گرفتاره

خب اگه راضی نیستی برای چی پولاتو میریزی تو حساب مشترک؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کارش اشتباهه میتونین برین بانک حساب شما ک شخصی بوده چطور مشترک شده میتونین یه کارت دیگ بگیرین قايم کنین پولاتون بریزین توش ب شوهرتونم نشون ندین 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

یه کارت دیگ بگیر حساب شخصی قرض الحسنه کوتاه مدت بگیرین کاری ندارع 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی

پولات بریز تو اون ک شوهرتم نفهمه

کارش اشتباهه میتونین برین بانک حساب شما ک شخصی بوده چطور مشترک شده میتونین یه کارت دیگ بگیرین قايم ک ...

خارج از کشور زندگی میکنم زبان المانی بلد نبودم اونم حساب مسترک باز کرد الان برام پول میاد یا نقشه میکشه بیاد مسافرت ایران بعدش میگه پولای تو میره رو کریه خونه من پول ندارم مجبورم 

پولات ک بریزی تو حساب جدیدت مدارکتم قایم کنه ک نبرع بانک باز حساب مشترک باز بکنه ب کسی ک کارت میگیریم بگو نمخام تبدیل ب حساب مشترک بشه بدون امضا و رضایت من

خارج از کشور زندگی میکنم زبان المانی بلد نبودم اونم حساب مسترک باز کرد الان برام پول میاد یا نقشه می ...

هرجا باشین خارج ک سخت گیرانه تره برین بانک حساب جدید باز کن پولت بریز تو کارت دیگه ب شوهرتم نگو این چ کاریه اصلا این چ شوهریه جدا بشین والا شوهری ک ب فکر زنش نیست ب چ درد میخوره