2777
2789
عنوان

بهم رسیدن 😘😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1310 بازدید | 21 پست
نمیتونم تو فک کن ما باهم دوست بودیم .... مثل شما البته خدا نکنه تو مثل من بشی روت میشه بگی طلاق؟

عزیزم وقتی باهم بودید ینی علاقه داری بهش درسته؟؟پس ی خاطر ندادن کادو میخای ینی بمیره؟

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحدا نمیدونم چم شده بخدا دارم دیونه میشم

عزیزم دلیلشو بررسی کنم بیین به خاطر چی همچین جیزیو میخای؟از لحاظ عاطفی و مادی برات اگر کم نمیزارع و دوست داره این حرفو اصلا نزن  با یه مشاور حرف بزن مشکلت حاد نیست اصلا ففط اگر بی خیال باشی حاد میشه

واسم دعا کنید به حق زهرا و امام حسین و امام رضا حاجتمو بگیرم دلم شاد بشه سجده شکر کنم من زود زودددد حاجت روا میشم اینو مطمعنم حاجت روا شدم اول میرم مشهد مقدس اونجا تاپیک میزنم برا تک تکتون دعا میکنم به نیتتون نماز میخونم اینو قول میدم تا محرم حاجت روا بشم خیللیییی زودترش تو مراسم امام حسین نذری ببرم و چند شب چایی پخش کنم برای مهمانانش❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹🥹برام دعا کنید صلوات بفرستید برام ازتون میخام برام خیلی دعا کنید برای همتون جبران میکنم خدایا حاجتمو بده قول میدم به تک تک عهد هام وفا کنم ی حسین یا رضا یا دستبندمو یا به مبلغ تنها دستبندم هزینه شو هدیه میکنم به حرم امام رضا و امام حسین نگه دارم باشید تنهام نذارید دلمو شاد کنید زندگیم رنگ و بوی غم گرفته رنگ و بوی خوشی رو بهم بدید همه چیو میسپارم بهتون❤️❤️❤️❤️❤️❤️
عزیزم دلیلشو بررسی کنم بیین به خاطر چی همچین جیزیو میخای؟از لحاظ عاطفی و مادی برات اگر کم نمیزارع و ...

بخدا خیلی دوسم داره. مشکل از منه میدونم من از اول میدومتستم بی پوله میدونستم.... همه چیو ...😔

بخدا خیلی دوسم داره. مشکل از منه میدونم من از اول میدومتستم بی پوله میدونستم.... همه چیو ...😔

عزیزم با همین بی پولی هم در حد کم به فکر خوشحال کردنت هست؟حتی باتوجه با چیزای کوچیک

اگر اره پس خیلی حساس شدی ایشون وقتی میبینن شما توی وضعیت بدش همپاش هستی قطعا روزی که ورق زندگیش برگرده و وضعش خوب بشع تلافی میکنه برات ففط لطفا لطفا رندگیای توی فضای مجازی رو باخودت مقایسه نکن اصلا

ما خیلی سخت بهم رسیدیم خیلی به اندازه تمام عمرم واسش اشک ریختم اونم واسه من اشک ریخت 

حالا یه روز کامل تاپیک میزنم 

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
عزیزم با همین بی پولی هم در حد کم به فکر خوشحال کردنت هست؟حتی باتوجه با چیزای کوچیک اگر اره پس خیلی ...

از این تناقض دارم دیونه میشم منی که عاشقش بودم

چطور الان دیگه نمیخامش

نمیدونم اون فقط بامن دعوا میکنه