2789
عنوان

خوب زندگی کنیم

147 بازدید | 18 پست

نزاریم بچه هامون دغدغه ی ما رو داشته باشن.

من خودم مسافرتی میرم با همسرم همش دلم پیش خونوادمه.

میگم مامانم چقدر دوس داره این مدل فضاها رو.کاش شرایطشون جوری بود میومدن.

یا میدونم خیلی دستشون باز نیس کار زیبایی آرایشی میکنم یا لباسی میخرم میگم کاش میشد همیشه برای مادرمم میخریدم یا ..

در حد وسعتون خوب زندگی کنین و ب خودتون برسید و خودتونو فدا نکنید.بزارید بچه هاتون ببینن خوش گذرونیاتونو تا بدون فکر و خیال و دغدغه بتونن خوش بگذرونن و بخندن

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

درسته

اما خب شما به عنوان کادو با دلیل و بی دلیل به مادرت و خونوادت لباس خوب هدیه میتونی بدی

یا ببری با هزینه خودت ازایشگاه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته اما خب شما به عنوان کادو با دلیل و بی دلیل به مادرت و خونوادت لباس خوب هدیه میتونی بدی یا بب ...

بله مطمئنا انجام میدم ولی لازم ندونستم بگم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
دقیقا👌 این تاپیکم رو بخونید https://www.ninisite.com/discussion/topic/4885283/صحبتی-با-مادران

آره دقیقا همین بود ب زبون خودم

بله ، با دیدن تاپیکتون یاد تاپیک خودم افتادم  کاش همه ی مادرا بدونن که هدف زندگی چیز دیگه ای ه ...

نمیدونم چی بگم ..شاید قضاوت کردنشون کار درستی نباشه 

واسه همینم از درامد خودم همیشه میزارم کنار براش کاری که دوس داره انجام میدم تا بدون عذاب وجدان برا خ ...

خوب کاری میکنی عزیزم خدا چند برابرش رو بهت میده

نمیدونم چی بگم ..شاید قضاوت کردنشون کار درستی نباشه 

بله ، شرایط زندگی گاهی از آدما یه چیز دیگه میسازه ، ولی خیلی وقتا عادت ها ی غلط باعث میشن شیرینیِ زندگی رو فراموش کنن

تغییر خیلی سخته ولی بهتر از عادت به شاد نبودنِ 

مثلا عادت کردیم بی دلیل ناراحت باشیم ، ولی اگه عادت کنیم به بی دلیل شاد بودن خیلی بهتره ، مادرا خیلی چیزا رو به بچه هاشون انتقال میدن

برای همین مادر شدن سخته 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
بله ، شرایط زندگی گاهی از آدما یه چیز دیگه میسازه ، ولی خیلی وقتا عادت ها ی غلط باعث میشن شیرینیِ زن ...

آره دقیقا میفهمم چی میگی..و تایید میکنم حرفاتو