2777
2789
من دو ماهه از شوهرم دورم خبری ندارم دیدم اینو سرچ کرده خاستم بدونم واسه چیه ؟!!

عزیزم واسه ی اینه ک الت تناسلی رو سفت و محکم میکنه.

باعث میشه خون بیشتری به آلتش جریان پیدا کنهو مدت زمان زیادی سفت بمونه

ببخشید ک انقدر واصح گفتم🤦‍♀️

یعنی مشکلش میتونه جدی باشه؟؟ والا من عقدم این چیزا اصلا بلد نیستم 

عزیزم شاید ناتوانی جنسی داره حالا ک تو عقدی حواست و جمع کن اونایی ک مشکل نعوظ دارن ازین قرص استفاده میکنن

شما الان عقدی اصلا احتیاجی ب این قرصا نیست باید بدون اینا تحریک بشه 

اینا عوارضش خیلی زیاده یکیش سردردای شدیده

گذشته رو فراموش کن ولی درسی رو ک بهت داده رو هرگز💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید ناتوانی جنسی داره حالا ک تو عقدی حواست و جمع کن اونایی ک مشکل نعوظ دارن ازین قرص استفاده ...

ناتوانی یعنی نتونه اسپرم گذاری کنه  واسه بارداری ؟ والا نمیدونستم چند بار میگفت از این قرص،  الانم دیدم سرچ کرده دوباره یعنی میشه ادامه زندگی نتونم بدم باهاش؟

کسانی ک مشکل نعوظ دارن بچه دار نمیشن؟؟؟

عزیزم من اطلاعاتم زیاد نیست ولی خب وقتی بلند نشه رابطه ای صورت نمیگیره ک 

اینکه اسپرم دارن یا نه رو نمیدونم

ناتوانی یعنی نتونه اسپرم گذاری کنه  واسه بارداری ؟ والا نمیدونستم چند بار میگفت از این قرص، &nb ...

عزیزم نعوظ موردای مختلف داره ی سریا کلا نعوظ ندارن اونا نابارورن اسپرمم ندارن ولی عده نعوظ دارن اسپرمم دارن ولی مدتش کوتاهه یهو حین رابطه مشکل پیدا میکنن ببخشید واضح میگم میخوابه یعنی

اینا مشکل باروری ندارن 

ی سرچ بزن گوگل زیاد نوشته راجبش بعدش با شوهرت درمیون بزار

عزیزای دل این قرص برای مردانی هستن که خور ارضایی زیاد کردن در نتیجه نعوظ آلت آنها کمتر میشه اسپرم همون کیفیت رو داره اما آلت راست نمیشه اونم فقط بطور کامل زیاد مشکل جدی نیست مرد رو از خود ارضایی دور کنین ی مدت درست میشه 

ببین اصلا ربطی نداره ممکنه اون فرد بر اثر فشار کار زیاد یا خستگی ر ا س ت نشه و بخواد اینو استفاده کنه 

در ضمن تو اصلا ندیدی استفاده کنه فقط سرچ کرده منم دوران عقد راجب قرص های جلوگیری سرچ میگردم ولی استفاده نکردم . هیچ ربطی به بچه دار شدن و اینا هم نداره الکی نشین خیال بباف فقط پیر میشی