2777
2789
وا مگه میخواد بیاد خونه شما؟!😂

بیادخونه ما قدمش روی چشم

خیلی هم مهمونوازیم

منظورم چیزدیگس

بعدشم به شماچه که پیاممو ریپلای میکنی

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو بگو ما خودمون خونه داریم 

بیخیال عزیزم یه سریا جوگیرن اخبار ۲۰ و ۳۰ زیاد نگاه میکنن والا طرف میخاد با ماشین شخصیش بره خونه خودش مگه میخاد بره شمال همه رو بغل کنه!!!

💚فصل آشناییه ما سبز خواهد ماند باقی...💚
تف تو ذات خودت بی شخصیت ما اونجا خونه داریم بخاطر بیماری تنفسی میرم بیشعور

چرا بع خودت میگیری؟

مگ بع تو گفتم؟!!حالا شما واس درمان میری ولی چارتای دیگ واس عشق و حالشون میرن 

منظور منم شما نبودی 

چارتا بیشعوری بودن ک واس عشق و حالشون میان و هیچکس واسشون مهم نیس

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

من خودم ساکن گرگانم پلاک ماشین تهران بود اومدیم خبری نیست فعلا

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره عزیزم تهران از اول باز بود همون تعطیلات عاشورا رو به تهران باز بود

نه از اینور باز نبود

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

چرا بع خودت میگیری؟ مگ بع تو گفتم؟!!حالا شما واس درمان میری ولی چارتای دیگ واس عشق و حالشون میرن&nb ...

لطفا زود قضاوت نکن

من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨‍👩‍👧‍👦.......خونه یعنی پدرم 👨‍🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
مازندران نارنجی شده  دوباره دارن مسافرارو راه میدن

شما تصورکن ساعت هفت صبح داشتم میرفتم آزمایشگاه. هفت صبح خیابون نزدیک ب ساحل پرازماشین غیربومی پرازمسافر. گفتم اینا کی حرکت کردن ک اینوقت صبح اینجان؟ رفتم ت شهر نزدیک ازمایشگاه. خیابون اصلی پرازماشین پرازمسافر... ادم میمونه دیگه چ برخوردی کنه. بخدا شهرمون سیاهه. اوضاع اصلا خوب نیس. من واسه دیابتم رفتم ولی مطب پرازکرونایی بود. خیلیارو صندلی گذاشتن بیرون تا بشینن. ولی یه عده هم بودن ک نمیگفتن مریضن وقتی منشی میفهمید میگفت چرااخه نمیگین؟ اوضاع شهر اصلا خوب نیس اصلا

اومدم خونه رفتم دوش گرفتم لباساروشستم ماسک زدم ک مبادا گرفته باشم بچم بگیره. اصلا عجیب ترسیدم

نع نرفتم ولی اسی الان بهت حمله میشه که کروناس نباید جایی بری🕷️🕸️🗡️

حق ندارن واقعا ؟؟

لطفا زود قضاوت نکن

من بع اسی نگفتم بع کسایی گفتم ک واس تفریح میان شمال!

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))