2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از کدوم ور؟ حاده هراز از امل به تهران باز بود اصلا نبستن

ما از سمت فیروزکوه میریم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شما تصورکن ساعت هفت صبح داشتم میرفتم آزمایشگاه. هفت صبح خیابون نزدیک ب ساحل پرازماشین غیربومی پرازمس ...

اره میدونم چی میگی

بخدا من خودم مازندرانیم اصلا بیرون نمیرم اصلا

چندماهه که مادربزرگم ندیدم فامیلامونو ندیدم

دیگه هفته پیش مامانم سونو داشت باهاش رفتم میگفت نیاخطرناکه ولی دلم طاقت نمیاورد دوتا ماسک زدم 

مثل شما اومدم خونه فورا کیف و وسایلم استریل کردم بعد خودم رفتم دوش گرفتم لباسامو همه رو شستم

رعایت میکنیم بخدا خیلی

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
امضات خوندم شیمیایی یعنی چی؟

یعنی اسپرم و تخمک به هم رسیدن ولی لقاح انجام نشده

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اره میدونم چی میگی بخدا من خودم مازندرانیم اصلا بیرون نمیرم اصلا چندماهه که مادربزرگم ندیدم فامیلا ...

حرفم بزنی بهشون برمیخوره. حرفم بزنی شروع میکنن بهت فحش دادن. چ میشه گفت؟ خدافقط بهمون رحم کنه ک بخاطر یه عده باید همیشه درعذاب باشیم

چرا خب تازه وضعیت بهتره شده وقتی نمیفهمن نباید برن کاری نمیشه کرد😑🕷️🕸️🗡️

شاید یه کلمه حرف اینجا یه تاثیر بذاره آدم نمیدونه

انشالله به زودی باردار میشی.شنیدم استرس مانع لقاح میشه.

نمیدونم من پنج سال اقدامم رحمم سرده میگم شاید سردی نذاشته لقاح بشه

تف تو ذات خودت بی شخصیت ما اونجا خونه داریم بخاطر بیماری تنفسی میرم بیشعور

هوای اینجا اونقدر خوب نیس. خیلی مواظب باش. با دوتا ماسک هم هیچ فائده ایی نداره. چون تنگی نفس داری میگم خیلی مواظب باش

حرفم بزنی بهشون برمیخوره. حرفم بزنی شروع میکنن بهت فحش دادن. چ میشه گفت؟ خدافقط بهمون رحم کنه ک بخاط ...

اره بخدا

کامنتم اولم بخون چیزی نگفتم یه احمق زبون نفهم ببین چی بهم میگه

مگه میخان بیان خونه تو

بخدا که ما مازندرانیا خیلی مهمونوازیم بیان خونه ی ما خیلی خوشحال میشیم 

اما الان واقعا وقت سفرنیست روزی ۷۰۰ تا فوتی شوخی نیست

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش