2777
2789
عنوان

لکه دیدم☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1829 بازدید | 95 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😔💔وضعیت روحیم یکیمی داغونه 

عزیزم اینو بدون که حتما خیر و صلاحی بوده.

ناراحت نباش و غصه نخور بسپار به خدا که خودش بهترینو برای بندش در نظر می  گیره.

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

عزیزم خیلی متاسف شدم ان شاءالله بچه‌ها ی بعدیتون سالم و سلامت بدنیا بیاد اگه یه موقع مادرشوهرت اینا متلک انداختن بگو دکتر گفته فشار عصبی که تحمل کردی باعث این اتفاق شده به شوهرتم همینو بگو فردا زبون درنیاره بگه من راضی نبودم آهم گرفت

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
عزیزم خیلی متاسف شدم ان شاءالله بچه‌ها ی بعدیتون سالم و سلامت بدنیا بیاد اگه یه موقع مادرشوهرت اینا ...

داره میگه دیگه😊مهمونی گرفتن شاید باورت نشه دلم داره میترکه امروز همهشون تو باغ جمع شدن ب مناسبت هیچی

و خُدایی کِ بِشدت کافیست💙
ضربان نداره بچم😊💔تموم شو همه چی رشد نکرد کلا بچم دیگه نیست💔

وای چراااااااااا؟؟؟؟؟؟ از کی قلبش دگ نزد؟ تو ان تی که خوب بود😢😢😢😢

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤

خیلی ناراحت شدم 😔 الان دگ سقط شده ؟

❤ بچه دارشدن مثل یک جادوست.مثل افسانه ای شیرین و عجیب وغریب که سخت میشد باورش کرد. آخرچطور میشود یک دفعه مادرشد. ❤ همین که اولین بار نقطه ای تپنده را نشانت میدهند ومیگویند این بچه شماست،همه چیز تغییر میکند. دستت را میگذاری روی شکمت وحس میکنی ازهمین حالا بایدقوی تر باشی. باید محافظت کنی ازاین نقطه تپنده کوچک. باید حامی اش باشی،همراهش باشی. ❤ شروع به تکان خوردن که میکند فکرمیکنی دیگر خودت نیستی ، دیگر پاهایت روی زمین نیست، لذتی وجودت را میگیرد که با کمتر چیزی قابل قیاس است. ❤ با گدذشت هر روز و هرماه چقدر عاشق تر میشوی.چقدر قلبت میتپد برایش. برای اویی که هیچ نمیدانی چه شکلی خواهد بود. چشم هایش، دهانش، انگشت هایش. ❤ از همین روزهاست که نگرانش میشوی که چرا تکان نمیخورد، چرا نمیچرخد، چرا با لگدهایش نمیگوید من اینجام. ❤ بارداری مثل یک جورجادوست جادویی که همه چیز راتغییر میدهد جادویی که تورا تغییرمیدهد و دیگر اسمت را برای همیشه عوض میکند. ❤ بعد از این کسی هست که تورا مادر صدا خواهد کرد.....❤❤❤❤    ❤❤❤خدایاشکرت❤❤❤
وای چراااااااااا؟؟؟؟؟؟ از کی قلبش دگ نزد؟ تو ان تی که خوب بود😢😢😢😢

اره خوب بود یهو لک داشتم

بعد رفتم سونو گفت نسبت ب تایمت رشد نکرد قلبشم نمیزد

اره دیروز ساعت۴ صب خونریزی افتادم شدید

ای بابا جنینم سقط شد؟ اگه نشه کورتاژ میشیا تلاشتو بکن خودش سقط شه کامل طناب بزن یه عالمه شربت زعفرون غلیظ بخور 

ای بابا جنینم سقط شد؟ اگه نشه کورتاژ میشیا تلاشتو بکن خودش سقط شه کامل طناب بزن یه عالمه شربت زعفرون ...

میخورم زعفرون خیلی میخورم 

میخورم زعفرون خیلی میخورم 

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم 😔 ولی اینو بدون تو تو امتحان خدا سربلند شدی که زیر بار سقطو گناهش نرفتی ولی مادرشوهرت بدجور رد شد تو امتحان کی چوبشو بخوره خدا خودش میدونه 

خیلی ناراحت شدم برات عزیزم 😔 ولی اینو بدون تو تو امتحان خدا سربلند شدی که زیر بار سقطو گناهش نرفتی ...

شاید باورت نشه ولی امروز جشن گرفتن😊💔