2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم دکتر ب من گفته اول دوم پریودی برم پیشش، میخواد چکاری انجام بده شما ک تجربه داری میشه بگی

عزمزمه واسه سونو هست دیوار رحم رو چک میکنه وبهتون دارو میده تا ضخامت رحمتون مناسب باشه واسه انتقال 

نی نی منم ivf هست  موقع شیردادنش حتما واست دعا میکنم خدا یه فرشته کوچولو هم تو بغل شما بذاره

مرسی عزیزم انشاالله که کوچولوتون همیشه سالم باشه 

خدا رحمتش رو شامل حال من واون هایی که منتظر هستن بکنه 

منم دارم ای وی اف میکنم بارسوم خیلی سخته خودم خسته شدم،ایشالامیشه امیدداشته باش توکل کن به خدا

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
مرسی عزیزم انشاالله که کوچولوتون همیشه سالم باشه  خدا رحمتش رو شامل حال من واون هایی که منتظر ...

الان دکترن کی هست ؟

از پارسا نزاد حس کردم‌باید شیراز باشید؟

منم ۴تا انتقال منفی داشتم‌ فعلا جنین ندارم 

منم میخوام ای وی اف کنم برای بار اول نمیدونم انجام بدم جواب میده یا نه اخه  دوبار ای یو ای کردم ...

عزیزم همه چی دست خداست اگه اون بخواد میشه ولی به نظرم باید هر کاری از دستمون بر میاد بکنیم که بعد نگیم شاید این کار رو میکردیم و جواب میداد 

قرص استرادیول مال کدوم شرکت میخورین من برای ابوریحان پیدا کردم ولی احساس میکنم قرص های خوبی نباشن

من از بیمارستان میخرم هر هفته ۳۰ عدد بیشتر نمیدن ایرانی هست خارجی هم اگه با جعبه گیرتون اومد بخرید آخه تقلبی هم زیاد توی بازار هست 

الان دکترن کی هست ؟ از پارسا نزاد حس کردم‌باید شیراز باشید؟ منم ۴تا انتقال منفی داشتم‌ فعلا جنین ن ...

شیراز هستم بعد از پارسا نژاد رفتم عمویی سر آمپول اشتباهی که تزریق کردم آمپول آزاد سازی رو زودتر از موعود زدم و تخمک هام زودتر آزاد شدن گفت این سیکل کنسل هست من خودم سر خود رفتم بیمارستان  دکتر سارا داوودی  قبول کردن که تخمک ها رو بکشن 

الان در حال حاظر پیش دکتر داوودی هستم خیلی خوش اخلاق و با حوصله هستن