2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 2424 بازدید | 43 پست
منم دارم ای وی اف میکنم بارسوم خیلی سخته خودم خسته شدم،ایشالامیشه امیدداشته باش توکل کن به خدا

انشاالله که سما هم حواب بگیری عزیزم  انشاالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه کسی رو این همه منتظر نذاره 

متاسفانه واسه من بار دوم هم منفی شد 

انشاالله که سما هم حواب بگیری عزیزم  انشاالله خدا دامن همه منتظر ها رو سبز کنه کسی رو این همه م ...

ایشالا،ناامیدنباش توهم نتیجه میگیری توکل کن به خدا

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر داودی همivfمیکنه ؟ کدوم مرکز انجام‌میده؟ ادرس مطب میشه لطف کنی؟

اره عزیزم ivf انجام میده تخمک کشی مریض هاشو خودش انجام میده بیمارستان مادر وکودک دروازه قرآن دنا و پارس اما خودش جنین شناس های مادرو کودک رو خیلی قبول داره 

از کدوم بیمارستان استرادیول میگیرید؟ چ روزی برم که‌گیرم‌بیاد ؟

شوهرم بنده خدا هر روز میرفت ببینه گیرش میاد یا نه این نیست که بگم روز و ساعت خاص میاره ۳۰تا هم بیشتر نمیده تاریخ هم میزنن 

اولین بار ۵۰۰هزارتومن  از رابط های مطب ها خریدم بعد فهمیدم که بیمارستان هم میاره ولی باید پیگیر باشی  

شوهرم بنده خدا هر روز میرفت ببینه گیرش میاد یا نه این نیست که بگم روز و ساعت خاص میاره ۳۰تا هم بیشتر ...

این که رابط ها دارن چندتا داخلش هست ؟

منم دنبالش هستم خدا کنه گیرم بیاد 

این که رابط ها دارن چندتا داخلش هست ؟ منم دنبالش هستم خدا کنه گیرم بیاد 

رابط های  خیلی گرون میدن من ایرانی ۱۰۰دونه گرفتم یه بار ۵۰۰ یه بار۳۰۰ولی اگه داروخانه بگیری ۳۰تا دونه میده ۸هزار تومن