2777
2789
عنوان

جاریم حاملس

549 بازدید | 34 پست

بعدش من 1 ماه قبل از همسرم پرسیدم گفتم حاملس ازم مخفی کرد گفت نه بعدش الان گفت اره حاملس دعوا کردیم ن به خاطر اون میگم چرا همه چیو مخفی میکنی باور کنید حتی یه چیز کوچیکم مخفی میکنه مشکلم اینه همه چیو مخفی میکنه بهم نمیگه چ دلیلی داشت ک دروغ بگه بعدش دعوای بزرگ کردیم منم گفتم خب منم بچه دارم دیگه براچی تو دروغ میگی بهم یه بچس دیگه گفت تو هم بچه بیار منم ک تازه سقط کردم و زندگیمون معلوم نیس فردا چی میشه گفتم از تو چه بچه ای اونم عصبی شد گفت حتما یکیو پیدا کردی ک میگی و میخوای جدا بشی اخرش دعوای بزرگی کردیم هر فوشی بود داد بهم گفتم حرف دهنتو بهم بازم فوش داد اخرش منم فوش دادم گفت میام خونه دیگه تموم میکنیم همه چیو منم گفتم بیا تموم میکنیم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخر عاقبت پنهان کاری😑 خودتو ناراحت نکن حالا

همه چیو پنهون میکنه و بهم دروغ میگه انگار من میخوام برم بچه اونو بکشم یا جنسیتشو عوض کنم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
🙂شوهر منم همه چیزشو مخفی میکنه یکببار گفتم نگقت دیگ گفتم ب چپم

همه چیو حتی دروغم میگه دروغ براش مثل اب خوردنه از این عصابم خورد میشه انگار من میخوام برم بچشو بکشم

همه چیو حتی دروغم میگه دروغ براش مثل اب خوردنه از این عصابم خورد میشه انگار من میخوام برم بچشو بکشم

مغز شو شستن

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

اینجور ادما هیچوقت درست نمیشن ک هیچ بدترم میشن😐فکرتو مشغول نکن

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...

واقعا چه سخت 😥

#انسانم_آرزوست                                                                      یه مامان مجرد                                                        طبیعت گردوکوهنورد.                                            آنکه را خوبی کنی هاری نگیرد آرزوست😑
ولش کن آرامش خودتو حفظ کن جاری چیه که حرفشو به آدم بگن یا نگن

اخه تنها اون نیس ک همه چیو پنهون میکنه انگار من میخواستم برم بچشو بکشم

اصلا برات مهم نباشن 

درباره این چیزا هم ازش سوال نپرس

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اینجور ادما هیچوقت درست نمیشن ک هیچ بدترم میشن😐فکرتو مشغول نکن

حالا فعلا میخواد بیاد طلاقم بده منم گفتم به جهنم