2777
2789
عنوان

جاریم حاملس

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 34 پست
شوهر من ن حرف منو میره به اونا میگه ن‌مال اونارو مهمم‌نیس بدونم بمیرن به من چه

والا برا ما یه چیزی بشه مثل این بچه ها میره سریع میگه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتم بچه داری؟؟؟؟

اره دارم

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
حالا فعلا میخواد بیاد طلاقم بده منم گفتم به جهنم

تو عصبانیت ی چی گفته زیاد جدی نگیرش😁بعشد پشیمون میشه

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...

وای مثل من ما راه دوریم اسفندی مادرشوهرم زنگ شوهرم زد که مژده بده فلانی امروز رفت سونو بچش پسره نمیدونی چقد بهم برخورد به شوهرم گفتم 4 ماه و خورده ای شده الان میگن؟ گفتم خوبه من خودم بچه دارم ولی زنگ جاریم زدم تبریک گفتم ولی به مادرشوهرم اصلا زنگ زدم احمق فک کرد مثلا چش میخوره؟؟

اخه تنها اون نیس ک همه چیو پنهون میکنه انگار من میخواستم برم بچشو بکشم

اره والا ساده ماییم که همه‌چیزمونو به شوهر میگیم میخوایم با شوهرامو صمیمی شیم حرف پتهونی نباشه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
تو عصبانیت ی چی گفته زیاد جدی نگیرش😁بعشد پشیمون میشه

ندیدی خیلی بد فوش داد منم همه چی گفتم بهش

والا برا ما یه چیزی بشه مثل این بچه ها میره سریع میگه 

اره والا ساده ماییم که همه‌چیزمونو به شوهر میگیم میخوایم با شوهرامو صمیمی شیم حرف پتهونی نباشه

ندیدی خیلی بد فوش داد منم همه چی گفتم بهش

عزیزم تت دعوا حلوا ک پخش نمیکنن فوش کتک کارهی دیگ😂

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...

این یه مسئله تو زندگی خانواده شوهرته.دلیلی نداره کنجکاوی کنی.اخه به تو چی میرسه که بدونی حاملس یا نه.بخاطر بچه یه نفر دیگه تو زندگی خودت دعوا راه انداختی.چیکار داری به زندگی مردم.شوهر تو باید رازدار خونوادش باشه.تو هم باید رازدار خونواده خودت باشی.شاید اونموقع مشکلی بوده صلاح ندونستن تو بدونی چرا واسه همچین مسئله ای که بهت ربط نداره زندگی خودتو تلخ میکنی

این یه مسئله تو زندگی خانواده شوهرته.دلیلی نداره کنجکاوی کنی.اخه به تو چی میرسه که بدونی حاملس یا نه ...

تا حالا اینجور قانع نشده بودم

وای مثل من ما راه دوریم اسفندی مادرشوهرم زنگ شوهرم زد که مژده بده فلانی امروز رفت سونو بچش پسره نمید ...

والا مثلا ما تو ی ساختمونیم من و خواهر شوهرم باهم حامله شدیم البته اون ی ماه زودتر از من حامله شده واسه منو جار زد ولی خواهرم شوهرم ۸ ماهه بود من فهمیدم اونم بطور اتفاقی وگرنه خودشون قایم میکردن نمیدونم چه کرمیه دارن 

والا مثلا ما تو ی ساختمونیم من و خواهر شوهرم باهم حامله شدیم البته اون ی ماه زودتر از من حامله شده و ...

نمیدونم نکبتا فک میکنن چش میخورن واقعا همین چیزها کینه میشه تا به شوهرم اعتراض کردم میخاست منو بخوره که دوس نداشتن لابد

به نظرم اشتباه کردی .

خوب بود اینجوری کنی:

اصلا به روی خودت نیار ک باردار شده .یه موضوعی ک تو خانواده ات پیش اومده بود از همسرت پنهان میکردی و وقتی همسرت فهمید  بگو فراموش کردم بهت بگم  بعد تو یه موقعیتی ک همسرت خیلی سرحال و خوب بود (تو یه موقعیت خوب) خیلی اروم و بارامش ازش گلایه میکردی ک من توقع پنهانکاری ازت نداشتم . خیلی اروم و بدون اینکه نشون بدی حساسیتی داری سر این موضوع 

البته این نظره من 😉

خیلی وقته تو نی نی سایتم با کاربری جدید اومدم🍀✌