بعدش من 1 ماه قبل از همسرم پرسیدم گفتم حاملس ازم مخفی کرد گفت نه بعدش الان گفت اره حاملس دعوا کردیم ن به خاطر اون میگم چرا همه چیو مخفی میکنی باور کنید حتی یه چیز کوچیکم مخفی میکنه مشکلم اینه همه چیو مخفی میکنه بهم نمیگه چ دلیلی داشت ک دروغ بگه بعدش دعوای بزرگ کردیم منم گفتم خب منم بچه دارم دیگه براچی تو دروغ میگی بهم یه بچس دیگه گفت تو هم بچه بیار منم ک تازه سقط کردم و زندگیمون معلوم نیس فردا چی میشه گفتم از تو چه بچه ای اونم عصبی شد گفت حتما یکیو پیدا کردی ک میگی و میخوای جدا بشی اخرش دعوای بزرگی کردیم هر فوشی بود داد بهم گفتم حرف دهنتو بهم بازم فوش داد اخرش منم فوش دادم گفت میام خونه دیگه تموم میکنیم همه چیو منم گفتم بیا تموم میکنیم
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
وای مثل من ما راه دوریم اسفندی مادرشوهرم زنگ شوهرم زد که مژده بده فلانی امروز رفت سونو بچش پسره نمیدونی چقد بهم برخورد به شوهرم گفتم 4 ماه و خورده ای شده الان میگن؟ گفتم خوبه من خودم بچه دارم ولی زنگ جاریم زدم تبریک گفتم ولی به مادرشوهرم اصلا زنگ زدم احمق فک کرد مثلا چش میخوره؟؟
این یه مسئله تو زندگی خانواده شوهرته.دلیلی نداره کنجکاوی کنی.اخه به تو چی میرسه که بدونی حاملس یا نه.بخاطر بچه یه نفر دیگه تو زندگی خودت دعوا راه انداختی.چیکار داری به زندگی مردم.شوهر تو باید رازدار خونوادش باشه.تو هم باید رازدار خونواده خودت باشی.شاید اونموقع مشکلی بوده صلاح ندونستن تو بدونی چرا واسه همچین مسئله ای که بهت ربط نداره زندگی خودتو تلخ میکنی
وای مثل من ما راه دوریم اسفندی مادرشوهرم زنگ شوهرم زد که مژده بده فلانی امروز رفت سونو بچش پسره نمید ...
والا مثلا ما تو ی ساختمونیم من و خواهر شوهرم باهم حامله شدیم البته اون ی ماه زودتر از من حامله شده واسه منو جار زد ولی خواهرم شوهرم ۸ ماهه بود من فهمیدم اونم بطور اتفاقی وگرنه خودشون قایم میکردن نمیدونم چه کرمیه دارن
اصلا به روی خودت نیار ک باردار شده .یه موضوعی ک تو خانواده ات پیش اومده بود از همسرت پنهان میکردی و وقتی همسرت فهمید بگو فراموش کردم بهت بگم بعد تو یه موقعیتی ک همسرت خیلی سرحال و خوب بود (تو یه موقعیت خوب) خیلی اروم و بارامش ازش گلایه میکردی ک من توقع پنهانکاری ازت نداشتم . خیلی اروم و بدون اینکه نشون بدی حساسیتی داری سر این موضوع