2777
2789

سلام 

من شوهرم اصلا بهم محبت نمیکنه پول بهم نمیده هنه چیزو از من قایم میکنه همش دور خانوادشه 

دنیاش مامانشه منو داخل ای خونه مث یه نوکر میدونه میگه فقط حواست ب بچه باشه من الان هزارتمنم تو جیبم نیست همش منو مسخره میکنه تو جمع خانوادگیاشون همش دور مامانشو میگره خواهر من نمیدونم خونه ک شوهرم داره به اسم کیه بهشم میگم میگه تو چیکار داری مگه من شریک زندگیش نیستم ایجور باهام برخورد میکنه استرس گرفتم تپش قلب دارو ضد استرس میخورم ولی دیگه طاقت ندارم خیلی جلو خودمو میگیرم خیانت نکنم نیاد داخل زندگیم و سعی خودم رو میکنم روزی هم اگر دیدم دیگه نمیشه ازش جدا میشم ولی من زندگیمو دوس دارم بختطر بچم دوس دارم زندگی کنم با ارامش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل بچه تو مامانم موند سر همچین زندکی ای

و الان من با ۲۰ سال سن یه افسرده ام

مادرم همه چیز فراهم کرده برام و لی عصبیه

اگه همون بچگیم طلاق می‌گرفت همه چیز خوب بود

ولی الان هم خودش بخاطر رفتارای پدرم عصبی شده هم من عصبی و افسردم

پارسال طلاق گرفتن

منم مثل بچه تو مامانم موند سر همچین زندکی ای و الان من با ۲۰ سال سن یه افسرده ام مادرم همه چیز فرا ...

فدات بشم فکر گذشته رو نکن مهم خودتی تا حالا ک خوش نگذشته لااقل برای بعد این تلاش کن درس بخون برو یه محیط بهتر حالت عوض میشه 

منم مثل بچه تو مامانم موند سر همچین زندکی ای و الان من با ۲۰ سال سن یه افسرده ام مادرم همه چیز فرا ...

اینارو گفتم که بدونی با چه کارایی چه آینده ای در انتظار بچته، و اون کارارو نکنی

فدات بشم فکر گذشته رو نکن مهم خودتی تا حالا ک خوش نگذشته لااقل برای بعد این تلاش کن درس بخون برو یه ...

خدانکنه عزیزدلم

پزشکی میخونم

مادرمو نمیتونم تنها بذارم گناه داره..

قشنگ میتونم بگم همه راه ها برام بستست

جداشو خو خدا خودش گفته جدایی ک حرام نیس بابا  میبینی درست نمیشه بکن

اخه کجا برم خونه بابام آه در بساط ندارن دیروزم ربتن داخل یه خونه که قابل زندگی نیست منم ک هزارتمنم تو جیبم نییت