2777
2789
عنوان

خسته شدم

220 بازدید | 26 پست

سلام من کاربر قدیمی هستم میخواستم لو نرم... بچه ها لطفا کمکم کنین شرایط طلاق ندارم اگه راهکاری دارین بگین بهم

من شوهرم دو ساله عروسی کردیم یه بچه داریم 

وضع مالیمون اصلا خوب نیست هرچی بهش میگم برو دنبال یکار دیگه گوش نمیده میگه باشه ولی باز همون میشه  تو این دوسال هیچی پول نداده بهم یه روسری هم برام نخریده همش مادرم هروقتم بهش میگم سه چهار ماه باید بهش بگم تا بخره خیلی تهت فشارم منم دوست دارم مثل بقیه زندگی کنم ولی هیچ یه مدت خودم کار کردم دیدم وضع بدتر شد حتی توقع داشت ک من کمکش کنم هرچی طلا داشتمو داد ماشین خرید با وجود اینکه پدرم خریده بود طلاها خلاصه ک هیچی نداریم چجوری درستش کنم باهاش حرف بزنم هروقتم بهش میگم میگه میتونی بری خونه بابات😓😞

مشکل من فقط همین خرجی ندادنشه همش میگه ندارم تلاشی نمیکنه برای بدست اوردن پول خیلی خونسرده همش میگه خدا میرسونه اخه خدا از کجا برسونه همین کاریم ک داره همش طلباش مونده و جمع نمیکنه دلش برا اینو اون میسوزه میگه ندارن خب منم ندارم چیکار کنم ارزو دارم یه روسری برام بخره تا کی مامانم نیاز مالیمو تامین کنه اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درامدش چقدره؟ برو سركار اما اصلا تو خرجي كمك نكن  چرا طلاهاتو دادي بهش؟

عزیزم نمیتونم سرکار رفتم بدتر شد دیدم همش توقع داره من کمک کنم شاید ماهی دو تومن بشه درامدش   چیکار کنم کقتی کرایه یه تاکسی نداشت واسه راحتی خودم دادم 

بنظرم طلاق بگیر  وضعت خیلی خیته بخدا نه کار داره  نه هیچی خودتم رفتی کار کردی توقعه شو برد ...

بچمو چیکار کنم خانوادم موافق طلاقم نیستن دیگه بریدم بخدا فکرخودکشی ب سرم زده

امروز اومدم قصد دارم بمونم خونه پدرم الان اونم اومده ور دلم نشسته نمیتونم حرفی بزنم یا مثل خودش بگم ...

باهاش صحبت کن

سعی کن بفهمی دلیل کاراش چیه؟؟؟؟

مردا همشون بیخیالن

باهاش صحبت کن سعی کن بفهمی دلیل کاراش چیه؟؟؟؟ مردا همشون بیخیالن

۸ ساله تو گوشش میخونم هربار میگه کار پیدا کردم فرداش میگم چیشد پیگیری کردی میگه حالا بعدا 

بهترین کارها بهش پیشنهاد شده ولی نمیره میگه دوسندارم کاری باشه ک زیر دست کسی باشم خودش نقاشی ساختمون میکنه ولی بجایی نمیرسیم نمیرسیم بخدا حتی واسه کارمندی بانک هم پیشنهاد داشته ولی هیچ😪😪حس میکنم بی عرضه است