2777
2789
عنوان

خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست

خب پاشو برو خونه بابات چرا موندی؟

درضمن اشتباه کردی طلاهاتو بهش دادی خیلی پروش کردی دیگه اصلا خوب نمیشه

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ ساله تو گوشش میخونم هربار میگه کار پیدا کردم فرداش میگم چیشد پیگیری کردی میگه حالا بعدا  بهت ...

بی عرضه نیس

تنبله اونم خیلییی

بنظرم یکم جدی باش تا یه تلنگری بهش بخوره

خب پاشو برو خونه بابات چرا موندی؟ درضمن اشتباه کردی طلاهاتو بهش دادی خیلی پروش کردی دیگه اصلا خوب ن ...

بچمو چیکار کنم من همش ۲۳ سالمه خانوادم موافق طلاق نیستن اصلا پشتمو نمیگیرن هزار بار رفتم ولی باز با واسطه منو اوردن😪دنبال یه راه حلم ک درست بشه 

بچمو چیکار کنم من همش ۲۳ سالمه خانوادم موافق طلاق نیستن اصلا پشتمو نمیگیرن هزار بار رفتم ولی باز با ...

به جای اینهمه خوندن تو گوش شوهرت تو گوش خانوادت بخون طلاق میخوای تا قبول کنن تو دادگاه هم بگو شوهرت کار و پول نداره صلاحیت نگه داری بچه نداره پچه رو به تو بدن

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
2790
2778
2791
2779
2792