2777
2789

اگه ماشین داری راحتی، اگر نه یه‌ذره سخت میشه رفت و آمدت چون تاجایی که میدونم و دیدم هنوز خیلی راه نیفتاده. آینده‌ش طبیعتا بد نیست، ولی اگر میخوای بشینی باید یا ماشین داشته باشی یا نیازی به تردد نداشته باشی خودت آنچنان، شاید نهایتا یه سوپر راه افتاده باشه اونجا ولی بقیه خرید‌ها رو باید از خارج از فاز بکنی، و نزدیک بقیه فازها و مراکز تجاری نیست طوری که بتونی پیاده بری یا مثلا اتوبوس سوار شی یا کلی تاکسی بیاد و بره مدام. به هر حال چون تازه راه افتاده مشکلات خودش رو هم داره این شکلی تا پا بگیره، اما کم کم سکنه که زیاد بشه یهو راه میفته همه‌چیش مثل فاز ۱۱ که الان خیلی بهتر از ۳ ۴ سال قبلشه به نسبت دسترسی امکانات. داخل واحدها رو نمیدونم ولی نما و تیپ ظاهری ساختمون‌هاش رو من خودم شخصا بیشتر میپسندم تا برج‌های فاز ۱۱. اگه میتونی از نظر مالی داخل پردیس بگیری دسترسی‌هاش خیلی بهتره. اگر امکانات برات مهم‌تره و خیلی مهم نیست برات که از بقیه فازها یه فاصله‌ای داشته باشی و چندان نزدیک نباشی (به نسبت فاز ۹ و ۵) فاز ۱۱ رو هم یه نگاه بنداز.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
اگه ماشین داری راحتی، اگر نه یه‌ذره سخت میشه رفت و آمدت چون تاجایی که میدونم و دیدم هنوز خیلی راه نی ...

ممنونم ماه بانو جان، یعنی فاز 9چقد فاصله داره از بقیه فازها و اینکه متوجه نشدم منظورت رو ک گفتی اگه بتونی از نظر مالی داخل پردیس بگیری خیلی بهتره چیه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ماه بانو جان، یعنی فاز 9چقد فاصله داره از بقیه فازها و اینکه متوجه نشدم منظورت رو ک گفتی اگه ...

عزیزم نمیدونم اومدی تاحالا ببینی پردیس رو یا نه. کلا پردیس این شکلیه که فاز ۱ تا ۴اش همه نزدیک همن، مثل محله‌ها که کاملا چسبیده به همن توی تهران. فازهای جدیدش مثل فاز ۹ و ۵ و ۸ و ۱۱ با یه فاصله‌ای نسبت به اون ۴ تا فاز قدیمی ساخته شدن. مثلا از میدون امام پردیس یه بلوار هست که نسبتا طولانیه، چهار پنج کیلومتر باید بری تا برسی به فاز ۱۱. این فاز ۱۱ کلا جداست از بقیه فازها. دو طرف این بلواره ولی نزدیکتر یعنی قبل از رسیدن به فاز ۱۱، دوتا خروجی هست که میشه فاز ۹ و ۵ دو سمت بلوار.

تمرکز همه امکانات و اینا هم توی ۴ تا فاز قدیمیه طبیعتا چون خب زودتر ساخته شدن. مرکز خریدها و پارک‌ها و رفاه و‌ کوروش و آرایشگاه‌ها و مدرسه‌ها درمانگاه‌ها و سوپرهای بزرگتر و قصابی و تره‌بار و... همه اینا توی فاز ۱ تا ۴ هستن. از این نظر قیمت خونه‌های داخل این ۴ تا فاز هم بیشتره، ولی خب دسترسیش هم بهتره. به این فازها اتوبوس هم میره و میاد ولی فازهای جدید ایستگاه اتوبوسشون راه نیفتاده هنوز و همه با شخصی میرن و میان یا اسنپی چیزی میگیرن. منظورم از داخل پردیس این ۴ تا فاز بود😁 الان فازهای جدید همه صرفا یه سری بلوک مسکونی‌ان با نهایتا یه نونوایی و سوپر، هنوز اونقدر راه نیفتادن، باز فاز ۱۱ که یه‌ذره زودتر تحویل دادن و اومدن نشستن مردم بیشتر راه افتاده امکاناتش، تا راه بیفته یه‌ذره سخته.

اگه تاحالا حضوری نیومدی، حتما یه بار بیا ببین چون باز گفتنش خیلی فرق داره با این که بیای ببینی چه‌جوریه فاصله و فضای خود فاز و بلوک‌ها. تو اینترنت سرچ کنی نقشه شهر پردیس هم برات میاره مشخصه حدودی باز چقدر این فازهای جدید فاصله دارن با مرکز شهرش.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
عزیزم نمیدونم اومدی تاحالا ببینی پردیس رو یا نه. کلا پردیس این شکلیه که فاز ۱ تا ۴اش همه نزدیک همن، ...

ممنونم عزیزم، خودم تا حالا پردیس نیومدم یه آشنایی ب شوهرم پیشنهاد یه واحد تو فاز 9داده، خیلی توضیحاتت کامل بود مرسی ازت

ممنونم عزیزم، خودم تا حالا پردیس نیومدم یه آشنایی ب شوهرم پیشنهاد یه واحد تو فاز 9داده، خیلی توضیحات ...

خواهش میکنم عزیزم❤️