2777
2789
عنوان

ارثیه...😔

256 بازدید | 22 پست

دلم خیلی گرفته ، پدرشوهرم چند سال پیش فوت شده و به تازگی پدربزرگ همسرم فوت شده ، من نمیدونم چه قانون مسخره ای هس و کجای قران و دین بهش اشاره شده که وقتی پسر یا دختر قبل از پدر مادرش فوت شه بهش ارثیه تعلق نمیگیره ...

خونه رو دارن میفروشن و اگه به ما هم میدادن حدودا ۷۰۰ میلیون حق ما میشد که نمیخوان بدن 😔 واقعا در حق یتیم ظلم میکنن ، ما الان مستاجریم وضعیتمون افتضاح... 

واقعا آدم می مونه چی بگه به این قانون ....

بچه هاشم نمیخوان چیزی بدن چون خب پول شیرینه کی میاد از پول بگذره...

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

خب منطقی هست عزیزم 

ارث یعنی آنچه از آدم برای اونها که مونده اند بجا می مونه 

نه اونایی که قبلا رفته اند 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منطقی هست عزیزم  ارث یعنی آنچه از آدم برای اونها که مونده اند بجا می مونه  نه اونایی ...

پس بچه هاش چی 

پدشوهر من تا زنده بود همه چیزشو وقف خانوادش کرد ، حتی بعد فوتش پدر مادرش از حقوقی که‌مونده بود سهم میبردن

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱
پس بچه هاش چی  پدشوهر من تا زنده بود همه چیزشو وقف خانوادش کرد ، حتی بعد فوتش پدر مادرش از حقو ...

خب این تصمیم پدر همسرتون بوده 

نوه های یه آدم که وارث نیستند

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خب منطقی هست عزیزم  ارث یعنی آنچه از آدم برای اونها که مونده اند بجا می مونه  نه اونایی ...

پس زن و بچش چی 

ما حتی یه فامیل داریم بیچاره شوهر با ی بچش فوت کردن  خونه ساخته بودن تازه زنه همه طلاهاشو داده بود واس خونه 

بعد مادرشوهرش رفت شکایت کرد گفت خونه پسرم باید بده من عروسش و با نوه دوسالشو بیرون کرد چون دادگاه خونه رو داد ب مادرشوهرش   بعد زنه وکیل گرفت گفت راهی تیست مگر اینکه بری مهرتو بذاری اجرا خونه رو ب عنوان مهرت ورداری هنوزم درگیرن 

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

منطق شما خیلی خنده داره😅😅

نوه  از هوا که به وجود نیومده

بگم‌نوه دختر هیچی 

ولی نوه پسر قرار گسترش نسل انحام‌بده

پس سهم‌میتونه ببره 

منطقی تو این زمینه ها نیست

و دین الان‌ نه انسانیتی داره نه منطق😃😃😃

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

پس زن و بچش چی  ما حتی یه فامیل داریم بیچاره شوهر با ی بچش فوت کردن  خونه ساخته بودن تازه ...

والا ادم از همچین چیزای می ترسه اخه مادرشوهر چرا باید ارث ببره یا اصلا دلش بیاد ادعای ارث بکنه وقتی مرحوم زن وبچه داره 

والا ادم از همچین چیزای می ترسه اخه مادرشوهر چرا باید ارث ببره یا اصلا دلش بیاد ادعای ارث بکنه وقتی ...

بعد ۱۲ سال خونه ساخته بودن  شوهر و پسر بزررگش فوت شدن خودشو پسر کوچیکش اواره مامانش اینام خودشون خونه ندارن خونشون قدیمی بود خراب شد 

😔😔😔تن پسرشو تو گور میلرزونه فقط  

بعد ۱۲ سال خونه ساخته بودن  شوهر و پسر یزرگش فوت ذن خودسو پطر کوچیکش اواره مامانش اینام خودشون ...

واقعا یه جاهایی قانون ایراد داره 'این خانم ۱۲سال خونه وزندگی جمع کرده با کم وزیاد  همسرش ساخته 'اصلا شاید قصد ازدواج مجددنداشته باشه وبشینه بچه اشو بزرگ کنه 'مطمینم مادره روز خوش نمی بینه 

واقعا یه جاهایی قانون ایراد داره 'این خانم ۱۲سال خونه وزندگی جمع کرده با کم وزیاد  همسرش ساخته ...

فک کن چهل پسرش نشده بود هنو این نمایشو را انداخت 

دلم واس زنه کبابه دلش خونه بدبخت 

جا اینکه هوای عروسشو داشته باشه ک یوقت نوش گشنه نمونه  اینکار  میکرد الهی خدا ازش نگذره ک ی زنه بیوه و ی بچه دوساله رو اواره خونه مردم کرد 

منطق شما خیلی خنده داره😅😅 نوه  از هوا که به وجود نیومده بگم‌نوه دختر هیچی  ولی نوه پس ...

منطق من خنده داره ولی منطق شما که کارگسترش نسل رو به نوه پسر ربط میدید منطق خوبیه !

پدر بزرگ طبق اخلاق میتونست سهمی برای نوه ها بذاره 

ولی ارث طبق قانون هست همونجوری که مهریه هم طبق قانونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز