2777
2789
عنوان

ارثیه...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 22 پست
پس زن و بچش چی  ما حتی یه فامیل داریم بیچاره شوهر با ی بچش فوت کردن  خونه ساخته بودن تازه ...

مهریه رو قبل ارث برمیدارن 

فامیل شما اشتباه کرده

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

مهریه رو قبل ارث برمیدارن  فامیل شما اشتباه کرده

من از این چیزا سر درنمیارم والا 

ولی  پسر خاله منم فوت کرد زنش مهریه نگرفت ک 

دوتا بچه داره خونه پدرشوهرش زندگی میکنه  خالم  گفت بچه هاتو من باید بزرگ کنم   توام جات اینجاست 

بعضی ادما خیلی بدجنسن

😕گاهی امید باعث میشه فقط انتظار بکشی واقعیتو تغییر نمیده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از این چیزا سر درنمیارم والا  ولی  پسر خاله منم فوت کرد زنش مهریه نگرفت ک  دوتا ...

برای همین قانون برای نفع اکثریت هست

خدا پسرخاله تون رو رحمت کنه

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

من عمم قبل بابابزرگم فوت كرد

ولي موقع تقسيم بابام اينا اندازه اي ك مرد ميبره به پسرعمم دادن

اي پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بي‌طاقتم، و جانم از آن اندوه كه نصيب من گرديده، آكنده است؛ و اين در حالي است كه تنها تو مي‌تواني آن اندوه را از ميان برداري و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور كني. پس با من چنين كن، اگرچه شايسته‌ي آن نباشم، اي صاحب عرش بزرگ!
منطق من خنده داره ولی منطق شما که کارگسترش نسل رو به نوه پسر ربط میدید منطق خوبیه ! پدر بزرگ طبق اخ ...

شما هر وقت خواستید یک موضوعیو عمیق درک کنید بد نیست خودتونو جایگزین اون افراد بزارید .ایا اون لحظه اون منطق و می‌ پذیری

بلفرض مادر بر ازدواج‌کنه

اون بچه که از اون پدر چه نسبتی داره با اون‌پدر بزرگ

اگه نسبت ها از بین‌بر

اوکی 

مهم‌نیست چه بلایی سر این بچه ها بیاد...

شما دارید منطق اسلامی و‌میگی گویا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شما هر وقت خواستید یک موضوعیو عمیق درک کنید بد نیست خودتونو جایگزین اون افراد بزارید .ایا اون لحظه ا ...

من خودم رو جای این خانم گذاشتم و درک میکنم ولی اینم درک میکنم که قانون با درک من فرق داره

در منطق غیر اسلامی هم به نوه ارث نمیرسه 

هیشکی از پول بدش نمیاد و در حق این خانم ظلمی نشده فقط بهتر بود متوفی براشون سهمی در نظر میکرفت 

حالا شما بگید اگر این خانم جای فرزندان اون پدربزرگ بودن موافق بودن به نوه های دیگه ارث بدن ؟ یا به همه فرزندان پدرشوهرشون سهمی برسه ؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز