2777
2789

❌❌همچنان ماسک بزنید رعایت کنید ❌❌

⛔قانون جذب میگه به هر چی فکر کنی می رسی ماهم الان این خبر و باور کنیم تا جذبش کنیم این طوری سیستم ایمنی بدنمون هم بالا میره🤗⛔

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

انشاالله به زودی واکسیناسیون سراسری ❤️❤️❤️

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا رو شکر 😍😍 من چه قدر استرس داشتم

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته 
وای خدا رو شکر 😍😍 من چه قدر استرس داشتم

همین استرس سیستم ایمنی رو سرکوب میکنم ادم باید اخبار خوب و بخونه ترس خیلی بده

دقیقا👌 وقتی رعایت کنیم و ماسک بزنیم و جز در مواقع ضرور جایی نریم مبتلا نمیشیم استرس برامون سمه

ان شاءالله که کسی مبتلا نشه 🙏

همین استرس سیستم ایمنی رو سرکوب میکنم ادم باید اخبار خوب و بخونه ترس خیلی بده

بله درسته👌

دارم رو خودم کار می کنم : نمی توانم فرمول موفقیت را برایتان بیان کنم اما اگر فرمول شکست را می خواهید آن است که بکوشید همه را راضی نگه دارید (اسوپ) / عشقم مهندسی معماری ❤❤ای کاش بهش برسم _ عاشق تایپیک های قانون جذب _ با افتخار فمنیست هستم _ رمان مورد علاقه م بر باد رفته