2777
2789
عنوان

گویا من برای بار دوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 41 پست
خب به چه کسی میسپردم ؟ مادر خودم به دیار باقی شتافته

خدا عمر مادرشوهرتو زیاد کنه.چه مادرشوهرایی دارین.خوشبحالتون

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
خب به چه کسی میسپردم ؟ مادر خودم به دیار باقی شتافته

ان شاالله که کرونا نیست و سرماخوردگیه اما خدا نکرده کرونا باشه مادرشوهرتون هم ممکنه درگیر بشن

خدا مامانتون رو بیامرزه روحشون شاد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله در سایه الطاف ایزدی دوره درمانتان به خوبی طی گردد  و دگر بار نعمت ارزشمند سلامتی را در آغوش گیرید.

ترجمه آیة الکرسی  خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مى‌گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمان‌ها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مى‌داند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى‌يابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
ان شاالله که کرونا نیست و سرماخوردگیه اما خدا نکرده کرونا باشه مادرشوهرتون هم ممکنه درگیر بشن خدا م ...

اگر کرونا باشه از همین مادر شوهر و‌پدرشوهر گرفتم که دائم در گردش هستن ممنون

جواب ابلهان خاموشیست

انشالله ک سرماخوردگیه 

ولی پزشک من میگه دیگ چیزی بنام سرماخوردگی وجود نداره همش کروناست با شدت های متفاوت،خودم درحال حاضرکرونا دلتا گرفتم نسیب هیچکس نشه 😂😑

بنام خدای رنگین کمان🌈🌍.     مردی که امروز عاشقش میشی،زن‌های زيادی ازش متنفرن زنی كه امروز  دوس داشتنش رو كشف میکنی و زندگيت رو زيبا میکنه،پارسال زندگی مرد ديگه‌ای رو نابود كرده!سربازی كه توی سنگر تو نارنجک میندازه و منتظره تا صدای تكه تكه شدن بدنت رو بشنوه،توی خونه  بچه‌ی سه ساله‌ای داره كه بهش میگه بابااتاق نيمه تاريک خونه‌ای قديمی كه حالت ازش بهم میخوره محل زيباترين خاطرات آدمی ديگه است...شايد خيلی احمقانه به نظر بياد عزيزم،ولی زندگی بيش از اين كه خودش معنی داشته باشه،از جايی كه تو بهش نگاه میكنی معنی پيدا میکنه:)
اگر کرونا باشه از همین مادر شوهر و‌پدرشوهر گرفتم که دائم در گردش هستن ممنون

پس کار درست را انجام دادید به استراحت بپردازید

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
انشالله ک سرماخوردگیه  ولی پزشک من میگه دیگ چیزی بنام سرماخوردگی وجود نداره همش کروناست با شدت ...

طبیب جان من هم گفتن سرماخوردگی توس این فصل نداریم 

ولی من دلم نمیخواد باور کنم کرونا باشه 

علائم شما چیه ؟

جواب ابلهان خاموشیست