2777
2789

اونایی که میاین تو تالار مسایل جنسی و عاطفی بعد میاین تو تاپیک های مربوطه که ما مینویسیم به ما انگ وقیح بودن و بی حیا بودن و انواع چیزهای دیگه میزنین . فقط به اسم تالار دقت کنین که نوشته مسایل جنسی و عاطفی دوران بارداری !

اگه رابطه جنسی براتون زشته و بی تربیتی و چندش آور  ! 

اگه تا هر تاپیکی درباره رابطه ی یک زن با همسرش به هرشکلی میخونی حالت بد میشه و نینی یار تگ میکنی ! 

اگه نسبت به رابطه جنسی گارد میگیری همیشه . 

تو یک کم سواد جهان سومی کوته فکر هستی .

چاره ش راحته : نیا داخل این تالار و تاپیک های ما . هم اعصاب خودت راحت میمونه هم اعصاب ما .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا🥲

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

آخه بعضیا تالار مسائل جنسی و عاطفی در بارداری رو با باز کردن رختخواب شون در ملاءعام اشتباه میگیرن. در هر صورت مرزهایی باید حفظ بشه

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
بله درسته ولی یه عده خیلی باز میکنن مطلبو واینجا همه نوع کاربری هست اکثرا هم دهه هشتاد کم سن همچن ...

خب اقایون باشن که چی؟؟تحریک میشن؟بدرک دهه هشتادی هام خیالت راحت از من و شما بهتر این چیزارو میدونن

ننوشته مسائل جنسی نوشته راهنمای بارداری و بچه داری بعدشم اگه اینجا یه فضای واقعی بود یا حداقل مطمئن خیلی هم خوب بود اما مشکل اینجاست تو این سایتم پر شده آقایون مریض پسر بچه های بیکار و دختر های کم سن و سال بخاطر ایناس که صحبت کردن درباره مقابل جنسی اینجا درست نیست. حالا بگذریم که بیشتر تا پیکای جنسی از طرف آدمای مریضه. 

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

آخه بعضیا تالار مسائل جنسی و عاطفی در بارداری رو با باز کردن رختخواب شون در ملاءعام اشتباه میگیرن. د ...

خانم عزیز صحبت سر همین مرزهاست. بالاخره طرف حتما به راهنمایی احتیاج داره که داره اینجا مطرح میکنه. وگرنه کلی سایت های ناجور هست برای مسایلی که از نظر اونها بیتربیتیه ! انواع چت روم های مخصوص . 

بله درسته ولی یه عده خیلی باز میکنن مطلبو واینجا همه نوع کاربری هست اکثرا هم دهه هشتاد کم سن همچن ...

مشکل اینجاست که فکر میکنیم دهه هشتادی ها هیچی نمیبینن هیچی نمیدونن . یا آقایون ! تو عصر فراگیری اینترنت و ماهواره هستیم خانوم... این سایت که مربوط به بارداری و بچه داریه انواع سایت های مربوط به مسایل جنسی هست که همه بهش واردن ... 

خب اقایون باشن که چی؟؟تحریک میشن؟بدرک دهه هشتادی هام خیالت راحت از من و شما بهتر این چیزارو میدونن

من خودم ب شخصه معذب میشم وقتی میفهمم بعضی چیزارو مردا هم نشستن میخونن