نه من هدفم پزشکی نبودا علاقه نداشتم و گرنه باید بیشتر میخوندم من پایه ام قوی بود مدرسه خوبی میرفتم&n ...
فقط یه ستال من تجربیم ب ریاضیم الف بعد مدرسه قلمچی الویت الف مینویسه مدرسش عالیه بهترین مدرسس تو منطقمون گفتن بهم که انسال برم ریاضی اخر ترم امتحان زیستمم بدم تغییر رشته بدم چون درساشونم مثل همه فقط زیستشون فرق داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تجربی ب هارو ثبت نام میکنن تراز تجربیت چند شده ؟ من خیلیارو دیدم با ب ثبت نلم کردن
اره ولی اینمدرسه رقابت بالاس برا همین فقط معدل بالا و الف و مینویسه من معدلم ۱۹/۰۷ بود ریاضیم الف تجربیم ب جای دیگه مینوشتن ولی مدرسه خیلی برام مهمه گفتن میتونم سال بعد تغییر رشه بدم چون درساشون یکیه
فقط یه ستال من تجربیم ب ریاضیم الف بعد مدرسه قلمچی الویت الف مینویسه مدرسش عالیه بهترین مدرسس تو من ...
ببین فیزیک ریاضی ها بیشتر دارن و زیست اصلا اونقدر اسون نیست که بگی من خودم بخونم اوکی میشه یا با یکسال خوندن زیست نیاز قطعی به دبیر و تست زیاد داره و اینکه چرا باید اون همه ریاضی و فیزیک اضافه بخونی کت به دردت نمیخورن