بچه ها شما موارد ریزی که از طرف همسر یا دوست پسرتون میبینید توجهتون رو جلب میکنه و به روش میارید؟ مثلا من خیلی ادم تیزی ام درکل بدبینی و شکاکی رو دارم توی وجود خودم بیشتر هم بخاطر تجربه بده، بعد مثلا کیسم تا جایی که من دیدم وقتی با مردا حرف میزنه تن صداش بلنده اما یبار دیدم با تن صدای پایین داره صحبت میکنه بهش وحشتناک شک کردم که داره با دختر حرف میزنه، و بد افتاده به دلم، یا یه پیج دوم داره همیشه در مورد اون شک تو دلمه که اصلا چکارش داری این پیجو کسیو چک میکنی؟ یا مثلا آخر شبا دیروقت که بیداره شک دارم که با کی چت میکنه، حقیقتا شرایط سختی داره داداشش پنج ماهه فوت کرده و درگیر رسیدگی به خانوادشه و از طرفی اول مسیر کاریشه خیلی درگیر کاره، جوری نیست که بگم بیکاره وقت و حوصله شیطنت و بازیگری داره، خودمون خیلی کم حرف میزنیم و بیرون میریم، ولی بازم هی شک میکنم و هی دعوا راه میندازم، شما خانما به این چیزای ریز حساس هستید؟ واکنش نشون میدین؟ درسته اینارو خیلی با لحن خوب بهش بگم؟ میترسم بدش بیاد و بدتر شه یا انقد این افکار منفی بمونه که سرم بیاد، چکار کنم خواهشا انرژی منفی و توهم ندین بهم فقط راهکار و تجربه بدین، چون تو این سایتم خودش انقد از خیانت و چیزای بد گفته ادمو شکاک تر مبکنه